Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Λανγκ… ο κορυφαίος «ελεύθερος» στο FIFA 22

Λανγκ… ο κορυφαίος «ελεύθερος» στο FIFA 22


Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον ρεπορτάζ παραθέτει ο αθλητικογράφος Χρήστος Τζιοβάννης της ιστοσελίδας match.cy και το οποίο αναφέρεται στην παρουσία του Άνταμ Λανγκ στο ηλεκτρονικό παιχνίδι ποδοσφαίρου FIFA 22.

Αναλυτικά:

Το βιντεοπαιχνίδι FIFA 22, το οποίο κυκλοφορεί από την 1η Οκτωβρίου είναι ένα από το πιο δημοφιλή.

Η ιστοσελίδα sportskeeda.com παρουσιάζει τους πέντε καλύτερους ελεύθερους παίκτες στο FIFA 22 Career Mode με τον Άνταμ Λανγκ να είναι ένας από αυτούς (ΔΕΣ ΕΔΩ). Ο Ούγγρος κεντρικός αμυντικός, λόγω του ότι η Ομόνοια δεν είναι στο παιχνίδι, υπάρχει, αλλά ως ελεύθερος.

Συγκεκριμένα, ο Άνταμ Λανγκ, σύμφωνα με το παιχνίδι έχει εκτίμηση 68 από τα 100. Η χρηματιστική του αξία ανέρχεται στα 1,300,000 δολάρια ΗΠΑ (1,115,620 ευρώ). «Ο 28χρονος Ούγγρος είναι ο κεντρικός αμυντικός με την υψηλότερη βαθμολογία μεταξύ των ελεύθερων παικτών. Με τη φυσική δύναμη του στο 81 να ξεχωρίζει, τα αμυντικά του στατιστικά που παρουσιάζονται καλά, τον καθιστούν μία ιδανική αμυντική επιλογή για τους παίκτες του Career Mode» αναφέρει η sportskeeda.com.

Οι υπόλοιποι παίκτες στη σχετική λίστα με τους πέντε καλύτερους ελεύθερους είναι οι Άρον Γκούναρσον (μέσος, Ισλανδία), Αττίλα Φιόλα (δεξιός οπισθοφύλακας, Ουγγαρία), Ρόλαντ Βάργκα (εξτρέμ, Ουγγαρία), Στέφαν Μαρίνοβιτς (τερματοφύλακας, Νέα Ζηλανδία).