O Φαμπιάνο, ο οποίος τραυματίστηκε στον ώμο και θα μείνει για αρκετό καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης έκανε ανάρτηση στα ΜΚΔ του αναρτώντας ψαλμό απ’ την Βίβλο και στο τέλος τριφύλλι.
Η ανάρτηση:
“Ψαλμός: 27: 1 – Ο Κύριος είναι το φως μου και η σωτηρία μου. Ποιος είναι τότε για μένα αιτία φόβου; Ο Κύριος είναι η δύναμη της ζωής μου. Από ποιον θα δειλιάσω;”
View this post on Instagram





![Συνέχεια στην 15η αγωνιστική με δύο αναμετρήσεις [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/CyprusLeague-Ball-238x178.jpg)

![Όμορφες στιγμές στο Christmas Fan Day: Παίκτες και Μπεργκ μοιράζουν αυτόγραφα [Φωτογραφίες]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Screenshot_2025-12-20-14-29-47-681_com.miui_.gallery-edit-238x178.jpg)




