Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Νικόλας Γεωργίου: «Κάτι λείπει από την ΟΜΟΝΟΙΑ…»

Νικόλας Γεωργίου: «Κάτι λείπει από την ΟΜΟΝΟΙΑ…»


Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Νικόλας Γεωργίου παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους. Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ισοπαλία των «πρασίνων» με την Πάφο, στο γεγονός ότι η ομάδα δέχεται εύκολα γκολ και στον προγραμματισμό του προηγούμενου καλοκαιριού.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με την Πάφο: «Το παιχνίδι ήταν όπως άλλα αυτή τη χρονιά, με πιο λίγες φάσεις. Δυσκολεύεται πολύ να σκοράρει η Ομόνοια. Πήγαν όλοι οι παίκτες της Πάφου πίσω και προσπαθούσαν να βγάλουν την μπάλα από την επανορθωτική. Δεν μπορούσε η Ομόνοια με μια πάσα ή με μια ενέργεια να ανοίξει την Πάφο και να παίξει πιο άνετα. Το τελευταίο λεπτό μπήκε το γκολ και αυτό την αφήνει κάπως ικανοποιημένη, αλλά δεν τη βολεύουν οι ισοπαλίες. Τώρα θα κάνει μάχη να μπει στην εξάδα».

Για το γεγονός ότι δέχεται εύκολα γκολ: «Το μεγάλο της πρόβλημα είναι ότι στο παιχνίδι με Δόξα και Πάφο έχει δεχθεί γκολ νωρίς και κρατούσε από νωρίς τη μπάλα και δε μετουσίωσε τις φάσεις σε γκολ. Ο αντίπαλος όσο περνά η ώρα κλείνεται και διώχνει την μπάλα».

Για το τι λείπει: «Κάτι λείπει από την Ομόνοια. Δεν είναι μόνο ότι δεν υπάρχει κάποιος να βάλει γκολ. Οι ακραίοι δε συνεισφέρουν και δεν υπάρχει πλάτος στο παιχνίδι. Το θέμα είναι να αιφνιδιάσεις την αντίπαλη ομάδα και πρέπει να υπάρχουν οι παίκτες που να είναι ικανοί να το κάνουν. Υπάρχουν ικανοί παίκτες στην Ομόνοια αλλά φέτος δε σκοράρει ένα γκολ και να αναγκάζει τον αντίπαλο να ανοιχτεί. Επίσης οι παίκτες παίζουν με πολλή πίεση γιατί είναι πίσω στη βαθμολογία».

Για τον προγραμματισμό του προηγούμενου καλοκαιριού: «Υπάρχουν ικανοί παίκτες στην Ομόνοια απλά δεν είναι και εύκολο να βρεις παίκτη να σκοράρει 15 γκολ σε μια σεζόν και ο Ομονοιάτης αυτόν θέλει. Έναν γκολτζή να βάζει πολλά γκολ. Αυτός ο παίκτης δεν υπάρχει τώρα στο ρόστερ. Ο Ασάντε δεν είναι καθαρόαιμος σέντερ φορ για να περιμένεις από αυτόν. Οι άνθρωποι εκεί πίστευαν ότι ο Τσέποβιτς θα μπορούσε να βοηθήσει. Το γκολ δεν είναι θέμα του ενός. Είναι διάφοροι παράμετροι που παίζουν ρόλο».

Για το τι χρειάζεται η ομάδα: «Κατά την άποψη μου χρειάζεται έναν παίκτη που να μπορεί να ανοίξει χώρους και να δημιουργεί πρόβλημα στην αντίπαλη άμυνα και δε ξέρω ο Ασάντε πόσο μπορεί να βοηθήσει. Ο Παπουλλής προσπαθεί και πολλές φορές είναι απελπιστικά μόνος του. Έρχονται κρίσιμα παιχνίδια και η ομάδα πρέπει να πάρει νίκες. Αν ανεβάσουν στροφές κάποιοι παίκτες τότε μπορεί να ανέβει όλη η ομάδα και να αλλάξουν τα δεδομένα».

Για τη συνέχεια: «Η αίσθηση μου είναι ότι εκτός από μερικά παιχνίδια στα υπόλοιπα η Ομόνοια ήταν κυρίαρχη. Αυτό που χρειάζεται είναι να είναι πιο επικίνδυνη μπροστά. Γρήγορους και διεισδυτικούς ποδοσφαιριστές. Δεν είναι το θέμα ότι οι άλλες ομάδες δυσκολεύουν πολύ την Ομόνοια. Με την ΑΕΚ η Ομόνοια έπαιξε πολύ καλή μπάλα. Αυτή τη στιγμή οι υφιστάμενοι παίκτες δεν βρήκαν τη μαγική συνταγή για να βοηθήσουν το πλάνο του Μπεργκ. Θα γίνει σφαγή για την εξάδα και γι’ αυτό πρέπει να αλλάξει κάτι επειγόντως για να πάρει νίκες η ομάδα και να κλειδώσει τη θέση εκεί».

Από 24sports.com.cy