Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «Πρασινίζουμε την Κύπρο»: 6η δεντροφύτευση, στην Κοινότητα Αγίας Βαρβάρας με 192 δέντρα!

«Πρασινίζουμε την Κύπρο»: 6η δεντροφύτευση, στην Κοινότητα Αγίας Βαρβάρας με 192 δέντρα!


Συνεχίζεται η εκστρατεία μας «Πρασινίζουμε την Κύπρο», σε συνεργασία με τον μεγάλο χορηγό μας, Premier Shukuroglou, με την 6η δεντροφύτευση που θα πραγματοποιηθεί στην Κοινότητα Αγίας Βαρβάρας.

Η δεντροφύτευση έχει προγραμματιστεί για το αύριο (18/05) στις 13:00, στην παρουσία των ποδοσφαιριστών μας, Πάρη Ψάλτη και Παναγιώτη Ζαχαρίου. Θα προηγηθεί συγκέντρωση στο Κοινοτικό Συμβούλιο Αγίας Βαρβάρας στις 12:45.

Όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν σε αυτήν την προσπάθεια μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο: 22104848.

192 δέντρα στην Κοινότητα Αγίας Βαρβάρας!

Σύμφωνα με την εκστρατεία «Πρασινίζουμε την Κύπρο», για κάθε γκολ που σημειώνουμε φυτεύουμε 48 δέντρα. Αυτή η δεντροφύτευση αφορά τον μήνα Μάρτιο, στον οποίο η ομάδα μας πέτυχε 4 γκολ, κάτι που σημαίνει πως στην Κοινότητα Αγίας Βαρβάρας θα φυτέψουμε 192 δέντρα!

Συνολικά 1872 δέντρα!

Από την ημέρα έναρξης της εκστρατείας μας έχουμε πετύχει 39 γκολ, επίδοση που ισοδυναμεί με 1872 δέντρα!

Επισκεφτείτε τη σελίδα της δράσης «Πρασινίζουμε την Κύπρο»: https://dentrofitefsi.omonoiafc.com.cy/

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον χορηγό και τους υποστηρικτές μας

Ευχαριστούμε θερμά τον μεγάλο χορηγό μας και τους υποστηρικτές της προσπάθειας αυτής!

Μεγάλος χορηγός της εκστρατείας «Πρασινίζουμε την Κύπρο» είναι o όμιλος εταιρειών, Premier Shukuroglou, ο οποίος δραστηριοποιείται στους τομείς της φυτοπροστασίας, θρέψης φυτών, υγείας των ζώων, δημόσιας υγείας και στην παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών.

Υποστηρικτές μας είναι το Semeli Hotel, η Multimarine που εξειδικεύεται στη μηχανική και ναυτική μηχανική με έδρα τη Λεμεσό και η φαρμακευτική εταιρία CEL Hadjianastasis Pharmaceuticals Ltd!