Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ O «τζέντλεμαν» Κώστας Πέτσας, για το θάνατο του Μίμη Παπαϊωάννου

O «τζέντλεμαν» Κώστας Πέτσας, για το θάνατο του Μίμη Παπαϊωάννου


Έκανε ανάρτηση ο παλαίμαχος αρχηγός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Κωστάκης Πέτσας, μετά την είδηση του θανάτου του πολύ μεγάλου παλαίμαχου ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Αθηνών,Μίμη Παπαϊωάννου.

Η ανάρτηση:

Μιμης Παπαιωαννου!..Γεναρη του 1982,Εγω και ο Ευαγορας παμε Νεα Υορκη για σπουδες..ταυτοχρονα ποδοσφαιριστες στο Παγκυπριο της Νεας Υορκης..προπονητης και ποδοσφαιριστης ο Παπαιωαννου!..μας διδαξε ολους με το αριστερο μοιρογνωμονιο του!..Ηθος,ευγενια,πραος,ηρεμος και με μεγαλη καρδια!..Μιμη Παπαιωαννου τιμη μου που σε γνωρισα μεσα και εξω απο το γηπεδο!
Αιωνια η μνημη σου και καλο παραδεισο φιλε μου!‍‍‍‍‍‍‍

 

Την ερχόμενη Παρασκευή (17/03) θα διεξαχθεί η κηδεία του Μίμη Παπαϊωάννου που έφυγε την Τετάρτη από τη ζωή. Ο κόσμος θα μπορέσει να πει το τελευταίο αντίο στον θρύλο της ΑΕΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η σορός του θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 9 το πρωί στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας, απέναντι από την OPAP ARENA στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ την κηδεία έχει αναλάβει η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.
«Η μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ θα απευθύνει το ύστατο χαίρε στον Μίμη Παπαϊωάννου την Παρασκευή 17 Μαρτίου. Η σορός του θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 9 το πρωί στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας, απέναντι από την OPAP ARENA στη Νέα Φιλαδέλφεια».