Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Φοφανά: «Θέλω να πάρει το πρωτάθλημα η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως βλέπω Άρη»

Φοφανά: «Θέλω να πάρει το πρωτάθλημα η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως βλέπω Άρη»


Ο Γκαουσού Φοφανά μίλησε στην εκπομπή «Δοκάρι και μέσα» με τον Βασίλη Τσιρόπουλο και μεταξύ άλλων δήλωσε ότι είναι Ομονοιάτης και είπε ποια ομάδα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα φέτος.

Αναλυτικά όσα είπε:

Ποιος θα πάρει πρωτάθλημα: «Εγώ είμαι Ομονοιάτης. Άσε με να το πώ στα Αγγλικά. Η ομάδα που υποστηρίζω είναι η Ομόνοια και εύχομαι να είναι οι πρωταθλητές. Αλλά όταν βλέπω το κυπριακό ποδόσφαιρο και θέλω να μιλήσω με την λογική του ποδοσφαίρου νομίζω ότι ο Άρης έχει καλό πακέτο και θα είναι πρωταθλητής. Έδειξαν και την προηγούμενη σεζόν ότι έχουν πολύ καλή ομάδα και πολύ καλή ατμόσφαιρα από τους παίκτες. Γι αυτό νομίζω ότι εάν δεν είναι ο Άρης εύχομαι να είναι η Ομόνοια». 

Αναφέρθηκε και στα παιχνίδια με την Ντιναμό, ειδικά στο δεύτερο που στιγμάτισε την πορεία μας τότε.

Είπε: «Πήγαμε στην Ρωσία, όλοι νόμιζαν…θυμάμαι όταν φτάσαμε στην Ρωσία όλοι νόμιζαν ότι θα χάναμε 4-0, ξέραμε ότι πίσω μας αφήναμε κόσμο. Όποτε όταν επιστρέψαμε ξέραμε ότι είχαμε καλή απόδοση. Θυμάμαι ότι σκόραρα ένα πολύ ωραίο τέρμα.

Πριν φύγουμε από την Ρωσία μας είπαν ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τον αγώνα στη Λευκωσία. Στο λεωφορείο όλοι οι παίκτες ήταν πολύ χαρούμενοι και θέλαμε να τους δείξουμε πόσο μεγάλη ομάδα είμαστε στην Κύπρο. Όποτε όταν ήρθαμε στην Κύπρο ετοιμαστήκαμε για το παιχνίδι. Πήγαμε στο γήπεδο…απίστευτο. Μπήκαμε σε ένα γήπεδο που δεν μπορούσες να ακούσεις ακόμα και τον φίλο σου που σου μιλούσε δεν μπορούσες να τον ακούσεις. Το γήπεδο ήταν απίστευτο, γεμάτο από κόσμο.

Μετά πάμε στο παιχνίδι. Αν πας σε ένα παιχνίδι και ο διαιτητής σου έλεγε θα έχεις μεγάλη ημέρα, εκείνη την εποχή ίσως δεν καταλάβαινες, αλλά μετά το παιχνίδι γενικώς και θυμάσαι τι σου είπε ο διαιτητής (Τούντορ) ήταν όντως μεγάλη ημέρα».

Από sportime