Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Συγκινητικό από Παπασταύρου και διοίκηση

Συγκινητικό από Παπασταύρου και διοίκηση


Σύμφωνα με τα όσα λέχθηκαν χθες βράδυ στην εκπομπή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ”Total Green”, ύστερα από πρωτοβουλία του προέδρου της ομάδας και σε συνεργασία και συμβολή των υπολοιπων μελών του ΔΣ της ποδοσφαιρικής ομάδας αλλά και κάποιων ανθρώπων που είναι κοντά στην ΟΜΟΝΟΙΑ, μαζεύτηκε ένα χρηματικό ποσό το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για να στηριχθούν 15 οικογένειες που έχουν πραγματική ανάγκη, ιδιαίτερα αυτές τις μέρες που είναι για όλους μας μέρες χαράς.

Αυτά τα λεφτά θα αξιοποιηθούν για αγορές από υπεραγορές, καύσιμα ενώ θα δοθούν και μετρητά σε αυτούς τους ανθρώπους. Εννοείται πως δεν τέθηκε ως κριτήριο να είναι φίλοι της ομάδας αυτοί οι άνθρωποι.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Παπασταύρου ειπε στους ανθρώπους που είναι κοντά του στη διόικηση, να μαζέψουν ένα πόσο και όταν το έπραξαν ήρθε για να προσθέσει άλλα τόσα ο ίδιος για τις ανάγκες αυτής της πρωτοβουλίας του.

Και το κοινωνικό έργο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αναμένεται να αποκτήσει μία πιο σταθερή/επίσημη βάση αφού χθες βράδυ αποκαλύφθηκε από το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Παύλο Φωκά, ότι είναι μπροστά οι διαδικασίες για να γίνει με τη νέα χρονιά ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα το οποίο θα στηρίζει και θα βοηθά.