Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; Αντάμωσαν οι παλαίμαχοι στην κοπή της βασιλόπιττας

Αντάμωσαν οι παλαίμαχοι στην κοπή της βασιλόπιττας

Πραγματοποιήθηκε ψες (Τρίτη 23/1) με μεγάλη επιτυχία και μαζική συμμετοχή η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιττας του Ομίλου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λ/σίας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους το μέλος μας και Γ.Γ. του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου, ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Άριστος Δαμιανου, ο πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. του σωματείου καθώς και το μέλος της ποδοσφαιρικής εταιρείας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Νικόλας Γεωργιάδης.
Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό και ευχές για τη νέα χρονιά ο πρόεδρος του Ομίλου Νίκος Πατίκκης, ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου και ο Πρόεδρος του σωματείου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Μάριος Αργυρίδης.
Η ετήσια αυτή εκδήλωση του Ομίλου μας, έδωσε την ευκαιρία σε πάρα πολλούς παλαίμαχους να ανταμώσουν ξανά και να μοιραστούν τις κοινές τους αναμνήσεις.
Ο τυχερός της βασιλόπιττας ήταν το μέλος του Ομίλου μας Βάσος Χαραλάμπους ο οποίος κέρδισε μία επίσημη φανέλλα της ομάδας υπογραμμένη από τους ποδοσφαιριστές. Επίσης έγινε κλήρωση λαχείου με πλούσια δώρα τα οποία πρόσφεραν οι πιο κάτω φίλοι του ομίλου μας και τους οποίους ευχαριστούμε.
POLYS BIKES
DIMCO
ONE LIGHT
SOFRONIOU ELECTRONICS
ΟΜΟΝΟΙΑ Ποδόσφαιρο
Η βασιλόπιττα ήταν προσφορά της εταιρείας ΖΟΡΠΑΣ την οποία επίσης ευχαριστούμε.
Ακολούθησε δείπνο μέσα σε μιά πολύ όμορφη και νοσταλγική ατμόσφαιρα.