Home TOP NEWS Εκπληκτική εμφάνιση και μεγάλη νίκη επί του αιώνιου

Εκπληκτική εμφάνιση και μεγάλη νίκη επί του αιώνιου

Aca-U17-pr-apoel (40)


Πραγματοποίησαν εκπληκτική εμφάνιση, τα έδωσαν όλα και πήραν πανάξια μια μεγάλη νίκη επί του Αποελ. Οι “πράσινοι” κέρδισαν με 4-1 τον αιώνιο αντίπαλο και πήραν ένα σημαντικό τρίποντο ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέβηκε στους 6 βαθμούς και βρίσκεται στην κορυφή του Προαιρετικού Πρωταθλήματος U17, στο Β’ Όμιλο Λευκωσίας. Οι ποδοσφαιριστές του Ανδρέα Δαρείου παρουσιάστηκαν πανέτοιμοι για ένα τέτοιο ντέρμπι, έβγαλαν πάθος στο παιχνίδι τους και στο τέλος δέχθηκαν τα συγχαρητήρια από τον προπονητή τους.

Στα του αγώνα, μπήκαν δυνατά και οι δύο ομάδες, όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν αυτή που έφτιαξε φάσεις απέναντι στο αντίπαλο τέρμα. Έχασε δύο καλές ευκαιρίες η ομάδα μας για να ανοίξει το σκορ, κάτι που έκανε λίγο αργότερα με τον Άλεξ Μάρτιν, που εκμεταλλεύτηκε την εκπληκτική ασίστ του αρχηγού, Σταύρου Χριστοφόρου. Με το 1-0 υπέρ του “τριφυλλιού ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Πριν καλά καλά συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό στην επανάληψη, ο Σταύρος Χριστοφόρου νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε τετ α τετ, πετυχαίνοντας το 0-2. Στη συνέχεια πίεσε το Αποελ και κατάφερε να μειώσει το σκορ, όμως η απάντηση ήρθε άμεσα από τους “πράσινους”. Ο Σταύρος Χριστοφόρου ανατράπηκε καθαρά στην περιοχή και ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Χριστοφόρου δίνοντας και πάλι προβάδισμα δύο τερμάτων στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Αρτέμης Μαυροφτής με σέντρα σουτ που ξεγέλασε τον τερματοφύλακα και η μπάλα αναπαύτηκε στα δίχτυα.

Όπως είπε και ο προπονητής της ομάδας στους ποδοσφαιριστές του, σήμερα δικαιούνται να χαρούν τη νίκη τους, όμως από αύριο αρχίζουν δουλειά με στόχο την επόμενη επιτυχία. Ακόμη μια φορά μπράβο στους μικρούς για την τεσσάρα επί του αιώνιου αντιπάλου.

Για την ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίστηκαν οι: ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΥΡΟΦΤΗΣ, ΜΑΡΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ (77′ ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΩΦΡΟΝΙΟΥ), ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΝΔΡΕΟΥ, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ, ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΡΑΤΖΙΑΣ (72′ ΑΛΕΞΙΟΣ ΜΕΡΑΚΛΗΣ) , ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΚΟΥΛΛΗΣ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ, MARIAN ALEXANDRU MARTINAS, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΟΙΖΟΥ, ΚΛΕΙΤΟΣ ΚΩΣΤΑ (55′ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΟΥΡΟΥΣΙΑΚΛΗΣ).

Τα στιγμιότυπα του αιώνιου ντέρμπι:

Φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση: