Home VIDEOS Ζευγάρωσε τις νίκες της με εξάρα

Ζευγάρωσε τις νίκες της με εξάρα

Aca-U13-a-Thoi (32)


Για δεύτερο σερί παιχνίδι, η ΟΜΟΝΟΙΑ παίρνει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, διατηρώντας μάλιστα μηδέν παθητικό. Αυτή τη φορά η ομάδα του Χάρη Καλλικά κέρδισε με 6-0 το ΘΟΪ Λακατάμιας. Τρία γκολ σε κάθε ημίχρονο πέτυχαν οι “πράσινοι” στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής στο Β’ Όμιλο Λευκωσίας του πρωταθλήματος U13.

Το σκορ άνοιξε το Ανδρέας Ζαχαρίου, ενώ ο ίδιος παίκτης πέτυχε το δεύτερο γκολ του “τριφυλλιού”. Το 3-0 έκανε το Δημήτρης Ηρακλέους. Ο Τάσος Γεωργίου με ένα μακρινό σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0, ενώ ο Μιχάλης Πάρπας με ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής πέτυχε το 5-0. Το τελικό 6-0 διαμόρφωσε με κοντινό πλασέ ο Γιάγκος Κωνσταντή.

Ανώτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης οι “πράσινοι” και δίκαια πήραν το τρίποντο, φτάνοντας έτσι τους έξι βαθμούς σε δύο αγωνιστικές. Κοιτάζει τη συνέχεια πλέον η ομάδα μας, που χρειάζεται να διατηρήσει την όρεξη στο παιχνίδι της και οι ποδοσφαιριστές να παίζουν με το ίδιο πάθος μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Για την ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίστηκαν οι: ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΡΠΟΥΝΑ, ΜΙΧΑΗΛ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΓΙΑΓΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΟΛΥΒΙΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΤΑΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (47′ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΤΡΟΥΘΟΥ), ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ (47′ ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ), ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΡΠΑ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΖΑΧΑΡΙΟΥ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΥ, ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΣΠΡΗΣ.

Στιγμιότυπα από την αναμέτρηση στο Γέρι:

Φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι: