Home TOP NEWS Με πάθος και θέληση αυτή τη φορά, πήραν τη νίκη!

Με πάθος και θέληση αυτή τη φορά, πήραν τη νίκη!

Aca-U21-paeek (26)


Προέρχονταν από βαριά ήττα με 6-0 στο αιώνιο ντέρμπι και ήθελαν να κάνουν νέα αρχή, αφήνοντας πίσω το παιχνίδι αυτό. Οι “πράσινοι” του Βαλεντίν Στεφάν αγωνίστηκαν με πάθος κόντρα στην ΠΑΕΕΚ και πήραν το πρώτο τους τρίποντο στο Πρωτάθλημα U21, κερδίζοντας με 5-1 μέσα στο “Κερύνεια-Επιστροφή”.

Μπορεί μέχρι το πρώτο μισάωρο να είχαν κάνει αρκετά ατομικά λάθη, όμως στη συνέχεια οι παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ συνήλθαν και ανέβασαν ρυθμό στο παιχνίδι τους. Σε εκείνο το σημείο ο Ανδρέας Σοφοκλέους άνοιξε το σκορ με κοντινή κεφαλιά σε κενή εστία μετά από ασίστ του Ιάκωβου Ινιάτη. Το 0-2 προήλθε από όμορφη ενέργεια του Ινιάτη, που πλάσαρε από κοντά νικώντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Η ΠΑΕΕΚ ανέβηκε και κατάφερε να μειώσει στο σκορ σε 1-2, όμως άμεσα ήρθε το 3-1 με γκολ του Μιχάλη Φιλίππου. Το 3-1 υπέρ της ομάδας μας ήταν το σκορ του πρώτου μέρους. Φουριόζα μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο οι “πράσινοι”, που στο πρώτο λεπτό της επανάληψης πέτυχαν το 4-1 με τον Ανδρέα Γελάση. Το τελικό 5-1 διαμορφώθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ανδρέα Σοφοκλέους.

Πολύ σημαντικό τρίποντο για την ΟΜΟΝΟΙΑ, που ανεβάζει τη ψυχολογία στο πράσινο στρατόπεδο. Θα χρειαστεί σκληρή δουλειά από όλους για να δείξει ακόμη πιο βελτιωμένη η ομάδα στις επόμενες αγωνιστικές.

Για την ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίστηκαν οι: ΑΝΤΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΠΑΥΛΟΣ ΠΙΤΤΑΡΑΣ, ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΣΩΤΗΡΗΣ ΦΙΑΚΑΣ (68′ STEFAN KRSTIC), ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΡΟΔΟΤΟΥ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ, ΙΑΚΩΒΟΣ ΙΝΙΑΤΗΣ (57′ ΠΑΥΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ), ΑΝΤΡΕΑΣ ΓΕΛΑΣΗΣ, ΡΕΝΟΣ ΗΡΟΔΟΤΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΝΤΕΛΙΔΗΣ (46′ ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΛΟΥΜΠΡΗΣ).

Στιγμιότυπα από τη νίκη της ομάδας μας:

Φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι: