Home VIDEOS Τρία γκολ σε κάθε ημίχρονο

Τρία γκολ σε κάθε ημίχρονο

Aca-U17-pr-latsia (31)


Άνετη επικράτηση για την ΟΜΟΝΟΙΑ στην πρεμιέρα του Προαιρετικού πρωταθλήματος Παίδων U17. Η ομάδα μας κέρδισε με 6-0 τον Εθνικό Λατσιών στην 1η αγωνιστική του Β’ Ομίλου Λευκωσίας-Λάρνακας. Τρία γκολ σε κάθε μέρος πέτυχαν οι “πράσινοι”, που κυριάρχησαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα έναντι των αντιπάλων τους.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Σταύρος Χριστοφόρου, σκόρερ των τεσσάρων από τα έξι γκολ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο νεαρός παίκτης του “τριφυλλιού” έβαλε τέσσερα γκολ και όλα με σουτ εκτός περιοχής. Ο Χριστοφόρου άνοιξε το σκορ με βολίδα εκτός περιοχής και λίγα λεπτά αργότερα ο Εμμανουήλ Χρυσοστόμου διπλασίασε τα τέρματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο Γιώργος Κακουλλής πέτυχε το 3-0, που ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη οι “πράσινοι” πέτυχαν ακόμη τρία γκολ, όλα από τον Σταύρο Χριστοφόρου. Ο νεαρός χάρηκε τη νίκη μαζί με τους συμπαίκτες του και πλέον βλέπουν το επόμενο παιχνίδι που είναι με αντίπαλο το Αποελ.

Για την ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίστηκαν οι: ΣΑΒΒΑΣ ΠΟΓΙΑΤΣΙΗΣ, ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΥΡΟΦΤΗΣ, ΜΑΡΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ (63′ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ), ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΝΔΡΕΟΥ, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ, ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΡΑΤΖΙΑΣ, ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΟΥΡΟΥΣΙΑΚΛΗΣ (57′ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΟΥΡΤΙΣΙΗΣ), ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΚΟΥΛΛΗΣ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ, MARIAN ALEXANDRU MARTINAS (48′ ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΩΦΡΟΝΙΟΥ).

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι: