Home VIDEOS Απέδρασε με το “διπλό” και διατηρήθηκε στην κορυφή!

Απέδρασε με το “διπλό” και διατηρήθηκε στην κορυφή!

Aca-U15-anorthosi (20)


Σπουδαίο διπλό πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 επί της Ανόρθωσης για την 4η αγωνιστική στον όμιλο Λευκωσίας. Σε μια δύσκολη έδρα όπως αποδείχτηκε, οι “πράσινοι” τα έδωσαν όλα και πήραν το τέταρτο τους σερί τρίποντο. Διατηρείται στην κορυφή η ΟΜΟΝΟΙΑ, που έχει το απόλυτο με 12 βαθμούς.

Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι, χωρίς πολλές φάσεις, με το στοιχείο που ξεχώρισε είναι… τα νεύρα των ποδοσφαιριστών από τις συνεχείς διαμαρτυρίες από το πάγκο της Ανόρθωσης. Από το 1ο λεπτό δεν σταμάτησαν να φωνάζουν στον διαιτητή, ενώ σε κάθε φάση τα ήθελαν ΌΛΑ υπέρ τους. Μέχρι και ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης ζητούσαν στα μέλη του προπονητικού τημ να σταματήσουν τις φωνές!!!

Στα του αγώνα τώρα, η ομάδα μας προηγήθηκε με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Ανδρόνικου Κακουλλή, σε καθαρή παράβαση εντός της περιοχής για κλωτσιά σε ποδοσφαιριστή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Χωρίς κάποιο άλλο γκολ ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη, το “τριφύλλι” είχε τις ευκαιρίες για δεύτερο γκολ, όμως δεν τα κατάφερε και η μπάλα τιμώρησε. Λίγα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, η Ανόρθωση έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Δεν σταμάτησαν όμως οι “πράσινοι” και κυνήγησαν μέχρι το τέλος τη νίκη, την οποία και πήραν με γκολ του Αλέξανδρου Αυλωνίτη!

Πανηγύρισαν τη νίκη τους οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όμως πλέον βλέπουν τη δύσκολη συνέχεια στο Πρωτάθλημα U15.

Για την ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίστηκαν οι: ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ (55′ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ), ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (70′ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΣΩΦΡΟΝΙΟΥ), ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΕΝΡΙΚΕ ΚΑΤΤΟΥ, ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ ΚΑΚΟΥΛΛΗΣ, ΙΑΣΟΝΑΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ, ΟΡΑΤΙΟΣ ΛΕΜΕΣΙΟΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ-ΘΥΡΣΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΑΝΤΡΕΑΣ ΚΟΥΚΟΥΜΑΣ.

Το γκολ της νίκης:

Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα: