Home TOP NEWS Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι Νέοι

Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι Νέοι

Aca-U21-aez (32)


Την τρίτη σερί νίκη στο Πρωτάθλημα U21 πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ, επικρατώντας με 4-1 της ΑΕΖ στη Λευκωσία. Η ομάδα μας ανέβηκε στους 9 βαθμούς, μετά από τέσσερις αγώνες που έδωσε έως τώρα.

Μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι οι “πράσινοι”, προσπαθώντας να επιβληθούν των αντιπάλων τους και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 20λεπτο, με τον Κουλουμπρή να πετυχαίνει με σουτ εντός περιοχής το 1-0. Στη συνέχεια η ΑΕΖ ανέβηκε ψάχνοντας την ισοφάριση και τα κατάφερε πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε αποφασισμένη να πάρει τη νίκη. Ο Κωνσταντίνος Κουλουμπρής έδωσε ξανά προβάδισμα στην ομάδα μας, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό το γκολ στην αναμέτρηση. Ο ίδιος παίκτης κέρδισε πέναλτι λίγο αργότερα, με τον Ανδρέας Σοφοκλέους να ευστοχεί, κάνοντας το 3-1. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ανδρέας Γιασεμή, που είχε περάσει νωρίτερα ως αλλαγή. Ο Ανδρέας Χριστοδούλου απέκρουσε πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Για την ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίστηκαν οι: ΑΝΤΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΠΑΥΛΟΣ ΠΙΤΤΑΡΑΣ (80′ ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΝΤΕΛΙΔΗΣ), ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΣΩΤΗΡΗΣ ΦΙΑΚΑΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (60′ ΑΝΤΡΕΑΣ ΓΙΑΣΕΜΗΣ), ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ, ΙΑΚΩΒΟΣ ΙΝΙΑΤΗΣ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ, ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΛΟΥΜΠΡΗΣ (74′ STEFAN KRSTIC), ΣΑΒΒΑΣ ΓΙΑΖΟΣ.

Σημειώνεται πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει αγώνα την Τετάρτη, αφού αντιμετωπίζει ως τυπικά φιλοξενούμενη τον Ολυμπιακό, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής.

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση: