Home VIDEOS Επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα

Επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα

Aca-U17-pr-anorthosi (42)


Δύο αγωνιστικές χωρίς νίκη ήταν πολλές για την ομάδα κάτω των 17 ετών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που αγωνίζεται στο Β’ Όμιλο Λευκωσίας του Προαιρετικού Πρωταθλήματος. Οι πράσινοι επικράτησαν εκτός έδρας με 6-2 της Ανόρθωσης και επέστρεψαν έτσι στα νικηφόρα αποτελέσματα. Μετά από μια ισοπαλία και μια ήττα, η ομάδα μας κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς στην 9η αγωνιστική και να διατηρηθεί στην κορυφή, έχοντας συγκάτοικο τον αιώνιο.

Την κατοχή της μπάλας και την υπεροχή από το ξεκίνημα του αγώνα είχε η ΟΜΟΝΟΙΑ, όμως δυσκολευόταν να δημιουργήσει φάσεις στο αντίπαλο τέρμα. Μέχρι το 38ο λεπτό το σκορ ήταν στο 0-0, όμως στα τελευταία δύο λεπτά σκόραραν δις οι πράσινοι. Το σκορ άνοιξε ο Χρίστος Καρατζιάς, ενώ το 2-0 πέτυχε ο Σταύρος Χριστοφόρου.

Στην επανάληψη μπήκε δυνατά η ΟΜΟΝΟΙΑ και κατάφερε γρήγορα να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 3-0 με τον αρχηγό Εμμανουήλ Χρυσοστόμου. Δεν άργησε να σκοράρει ο Γιώργος Κακουλλής, αφού λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι έκανε το 4-0 με όμορφο σουτ από το ύψος της επανορθωτικής.

Έριξαν την απόδοση τους οι παίκτες του Ανδρέα Δαρείου στη συνέχεια και το στοίχησαν αφού η ομάδα της Αμμοχώστου μείωσε σε 4-2. Με πέναλτι που κέρδισε ο Αλέξιος Μερακλής και εκτέλεσε εύστοχα ο Σταύρος Χριστοφόρου, η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε το 5-2. Το τελικό 6-2 διαμορφώθηκε με γκολ από τα 11 βήματα και πάλι, με εκτελεστή αυτή τη φορά τον Μιχάλη Καουρτίσιη. Άψογη η εκτέλεση του μικρού στο πέναλτι, που ο Άλεξ Μάρτιν είχε κερδίσει.

Για την ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίστηκαν οι: ΜΑΡΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΝΔΡΕΟΥ, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ (69′ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΟΥΡΤΙΣΙΗΣ), ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΡΑΤΖΙΑΣ (66′ ΑΛΕΞΙΟΣ ΜΕΡΑΚΛΗΣ), ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΟΥΡΟΥΣΙΑΚΛΗΣ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ, MARIAN ALEXANDRU MARTINAS, ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΩΦΡΟΝΙΟΥ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΟΙΖΟΥ, ΚΛΕΙΤΟΣ ΚΩΣΤΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΝΟΙΚΟΥ (55′ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΚΟΥΛΛΗΣ).

Στιγμιότυπα από την αναμέτρηση:

Φωτορεπορτάζ από την 6άρα: