Home TOP NEWS Επέστρεψε στις νίκες και πλησίασε την κορυφή

Επέστρεψε στις νίκες και πλησίασε την κορυφή

Aca-U17-pafos (8)


Επέστρεψε στις νίκες η ΟΜΟΝΟΙΑ U17, μετά από τρεις συνεχόμενες εβδομάδες χωρίς βαθμολογικό κέρδος. Για τη 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος U17, η ομάδα μας επικράτησε της Πάφου με 3-1. Η ομάδα του Μιχάλη Θεοχάρους ανέβηκε στην 3η θέση, πλησιάζοντας την κορυφή στους πέντε βαθμούς.

Από νωρίς έδειξαν τις προθέσεις τους οι πράσινοι, που κυριάρχησαν στον αγώνα. Μόλις στο 5ο λεπτό ο Χρίστους Παστού σκόραρε για την ΟΜΟΝΟΙΑ, με ψηλοκρεμαστό πλασέ, εκμεταλλευόμενος την άστοχη έξοδο του τερματοφύλακα. Το 2-0 πέτυχε ο αρχηγός της ομάδας Αλέξανδρος Μυλωνάς, με κοντινό πλασέ μετά από κεφαλιά πάσα του Φασουλιώτη, στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους.

Δεν άλλαξαν πολλά στην επανάληψη, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να είναι αυτή που είχε την κατοχή της μπάλας στο περισσότερο διάστημα. Εννιά λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου έγινε το 3-0, με σκόρερ τον Γιάννη Κουλουτέρη, που ευστόχησε από τα έντεκα βήματα. Με τον ίδιο τρόπο, πέναλτι, ήρθε η μείωση στο σκορ από την αντίπαλη ομάδα, που διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Για την ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίστηκαν οι: ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΙΑΚΩΒΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ, ΝΙΚΟΛΑΣ ΡΑΦΑΗΛ ΒΙΟΛΑΡΗΣ, ΙΑΚΩΒΟΣ ΠΑΝΑΓΗ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΛΑΡΚ (41′ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΛΟΥΤΕΡΗΣ), ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΣΤΟΥ, ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΤΣΗΣ (61′ ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ), ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΑΣΟΥΛΙΩΤΗΣ (66′ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ), ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΚΟΥΚΟΥΜΑΣ.

Στιγμιότυπα:

Φωτορεπορτάζ: