Home TOP NEWS Έριξε 5άρα στην Ανόρθωση και πλέον βλέπει το αιώνιο ντέρμπι κορυφής

Έριξε 5άρα στην Ανόρθωση και πλέον βλέπει το αιώνιο ντέρμπι κορυφής

Aca-U17-elite-anorthosi (45)


Σπουδαία εμφάνιση, μεγάλη νίκη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε 5-0 την Ανόρθωση, για την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Elite U17, συνεχίζοντας την πορεία της προς τον τίτλο. Ανώτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης οι πράσινοι δεν επέτρεψαν στον αντίπαλο να απειλήσει, έχοντας την μπάλα στην κατοχή τους και δημιουργώντας συνεχώς ευκαιρίες. Τα πέντε τέρματα που πέτυχε η ομάδα του Ανδρέα Δαρείου ήταν… λίγα σε σχέση με τις φάσεις που έφτιαξαν οι παίκτες του!

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με σκορ 1-0, με τον Άλεξ Μάρτιν να πετυχαίνει το γκολ, μετά από ασίστ του Σταύρου Χριστοφόρου. Ο ίδιος παίκτης σκόραρε στις αρχές του δεύτερου μέρους, με όμορφο τελείωμα κρεμάζοντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας μας, αλλά και τα δικά του. Δεύτερη ασίστ από το Σταύρο Χριστοφόρου! Το 3-0 σημείωσε ο Γιώργος Κακουλλής με όμορφο σουτ εντός περιοχής, με τη μπάλα να καταλήγει στα πόδια του από κεφαλιά ασίστ του Σταύρου Χριστοφόρου μετά από εκτέλεση κόρνερ. Ο Άλεξ Μάρτιν με προσωπική ενέργεια, περνώντας όποιο βρήκε μπροστά του, πέτυχε το 4-0, κάνοντας έτσι χατ-τρικ. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Εμμανουήλ Χρυσοστόμου στην τελευταία φάση του αγώνα.

Πλέον στο πράσινο στρατόπεδο σκέφτονται το επόμενο παιχνίδι που είναι σε μια εβδομάδα κόντρα στο Αποέλ. Αιώνιο ντέρμπι ακολουθεί λοιπόν και μάλιστα κορυφής, αφού ο νικητής θα απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ με 13 βαθμούς βρίσκεται στη 2η θέση, έχοντας δύο λιγότερους από τον πρωτοπόρο Αποέλ.

Στιγμιότυπα:

Φωτορεπορτάζ: