Home TOP NEWS Απόφαση για ειδική διαχείριση του Φάνου Κατελάρη

Απόφαση για ειδική διαχείριση του Φάνου Κατελάρη

 


Πολλά στηρίζει η ΟΜΟΝΟΙΑ στον Φάνο Κατελάρη. Όχι μόνο για τις άμεσες υποχρεώσεις της ομάδας, αλλά κυρίως για τον μακροχρόνιο ορίζοντα. Τζον Κάρβερ και Νίκος Νταμπίζας πίστεψαν από την πρώτη στιγμή στο ταλέντο και την προοπτική του και φροντίζουν να του προσφέρουν όλα όσα χρειάζεται για να συνεχίσει την ανέλιξή του.

Και επειδή ακριβώς θέλουν να τον βοηθήσουν να εξελιχθεί σε σημαντικό γρανάζι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, λήφθηκε η απόφαση να τύχει ειδικής διαχείρισης ο Φάνος Κατελάρης.
Τα παραδείγματα νεαρών ποδοσφαιριστών που ξαφνικά μπήκαν στην ενδεκάδα της ομάδας τους και φορτώθηκαν συνεχόμενα παιχνίδια, πίεση και απαιτήσεις, με αποτέλεσμα στο τέλος να “καούν” και να εξαφανιστούν, είναι πολλά. Αυτά τα έχουν αξιολογήσει στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Τα γνωρίζουν και τα λαμβάνουν υπόψη.

Ο Φάνος ήδη μετρά αρκετά παιχνίδια, σε σύντομο χρονικό διάστημα, τόσο με την ΟΜΟΝΟΙΑ όσο και με την εθνική ελπίδων. Με σύμμαχο την επιστημονική υποστήριξη και με βασική επιδίωξη να αποκτήσει ο παίκτης σωστή υποδομή,σωματική και πνευματική, στην ομάδα μας κατέληξαν στο συμπέρασμα πως χρειάζεται μεγάλη προσοχή και σωστή διαχείριση.

Η απόφαση που έχει ήδη παρθεί, είναι πως ο Φάνος Κατελάρης δεν θα αγωνίζεται σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί σε τέτοιο βαθμό, που στο τέλος θα του δημιουργηθούν προβλήματα, τα οποία ενδεχομένως θα θέσουν σε κίνδυνο την ομαλή του ανέλιξη.

Δεν αποκλείεται αύριο ο Φάνος Κατελάρης να μένει εκτός ενδεκάδας, λαμβάνοντας υπόψη και το γεγονός πως ακολουθούν μαζεμένα ντέρμπι για την ΟΜΟΝΟΙΑ, στα οποία η παρουσία του θα είναι πολύτιμη.

Ο ποδοσφαιριστής είναι ενήμερος για αυτήν την προσέγγιση και είναι κάτι που το κατανοεί και τον βρίσκει σύμφωνο. Εξάλλου ο Φάνος εμπιστεύεται τόσο τον κ. Κάρβερ, όσο και τον κ. Νταμπίζα, τους οποίους αναγνωρίζει ως τους ανθρώπους που του έχουν δώσει την ευκαιρία να κάνει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην πρώτη ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.