Home TOP NEWS Εμπειρία εναντίων ενθουσιασμού

Εμπειρία εναντίων ενθουσιασμού

 


Ο Αντρέας Χριστοδούλου επέστρεψε νωρίς από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελπίδων της Κύπρου. Κι αυτό γιατί αποτελεί μαζί με το Γιώργο Μπαντή τους μόνους διαθέσιμους τερματοφύλακες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Πάμε άλλη μία το ποίημα, ο Κρέσιτς και ο Κότσαρης είναι τραυματίες, ο Παναγή τιμωρημένος, έτσι δυο ποδοσφαιριστές που το καλοκαίρι δεν έπαιζαν στο ρεπορτάζ της ομάδας για την εντεκάδα, είναι αυτή τη στιγμή οι βασικοί υποψήφιοι. Τι θα επιλέξει λοιπόν ο Κάρβερ;

Από την μια είναι η εμπειρία του Γιώργου Μπαντή. Ο Ελλαδίτης τερματοφύλακας έπαιξε 23 παιχνίδια σαν βασικός πέρσι στον Αστέρα Τρίπολης, μετράει γενικώς 70 συμμετοχές στην μεγάλη κατηγορία της Ελλάδας και γενικώς κουβαλάει βιογραφικό με θητεία σε ομάδες Α’ εθνικής. Το μειονέκτημα του αυτή τη στιγμή, είναι πως δεν έχει αγωνιστεί από τον περασμένο Απρίλιο. Προπονείται φυσικά εδώ και 3-4 εβδομάδες με την ΟΜΟΝΟΙΑ αλλά παιχνίδια στα πόδια φέτος δεν έχει.

Από την άλλη ο μικρός Χριστοδούλου, που με την επέμβαση του στο 90+2′ με την ΑΕΖ, έκλεψε τις εντυπώσεις και χάρισε το τρίποντο στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Από ενθουσιασμό άλλο τίποτα ο νεαρός, που ζει και αναπνέει για τη στιγμή που θα πάρει την ευκαιρία του να καθιερωθεί στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ταλέντο έχει μπόλικο ο Χριστοδούλου, το μειονέκτημα είναι η απειρία του, ειδικά τώρα που μπαίνουμε σε ένα κύκλο από ντέρμπι, που ίσως κρίνουν ακόμα και πόσο ψηλά θα μπει στο ταβάνι μας.

Καταληκτικά, κάθε επιλογή έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της. Το σημαντικό είναι όποιος κάτσει κάτω από το τέρμα, να μπει στο γήπεδο με αυτοπεποίθηση και έτοιμος να κάνει αν χρειαστεί τη διαφορά. Στα ντέρμπι τα λάθη δεν επιτρέπονται, ειδικά στη θέση που συζητάμε. Απόλυτη συγκέντρωση και ετοιμότητα απαιτούνται!