Home TOP NEWS Τραγωδία με συντριβή αεροπλάνου που μετέφερε Βραζιλιάνικη ομάδα – Τα συλλυπητήρια της...

Τραγωδία με συντριβή αεροπλάνου που μετέφερε Βραζιλιάνικη ομάδα – Τα συλλυπητήρια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

 


Απίστευτη τραγωδία με συντριβή αεροπλάνου που μετέφερε την ποδοσφαιρική ομάδα της Βραζιλίας Chapecoense κοντά στην πόλη Μεντεγίν της Κολομβίας.

Σύμφωνα με πηγή, το αεροσκάφος που προερχόταν από τη Βολιβία μετέφερε 72 επιβάτες και 9 μέλη πληρώματος και συνετρίβη στο Σέρο Γκόρντο, κοντά στην πόλη Λα Ουνιόν.

Η οδική πρόσβαση στο σημείο της συντριβής, που βρίσκεται σε απόσταση 50 χιλιομέτρων από το Μεντεγίν , δεν είναι δυνατή λόγω «των μετεωρολογικών συνθηκών», σύμφωνα με τις αρχές του αεροδρομίου.

Οι αρχές του αεροδρομίου Jose Maria Cordova του Μεντεγίν ανακοίνωσαν ότι το αεροσκάφος που συνετρίβη σήμερα είχε εκπέμψει σήμα κινδύνου για βλάβη στα ηλεκτρικά συστήματα, το οποίο ελήφθη από τον Πύργο Ελέγχου του αεροδρομίου.

Η ποδοσφαιρική ομάδα του Chapecoense δεν έχει εκδώσει ανακοίνωση. Οι ποδοσφαιριστές της μετέβαιναν στο Μεντεγίν για να αντιμετωπίσουν την Atletico Nacional στον τελικό της Copa Sudamericana.

«Επιβεβαιωμένο. Το αεροσκάφος CP2933 μετέφερε την ομάδα ChapecoenseReal. Οπως φαίνεται, υπάρχουν επιζώντες», έγραψε στο Twitter η αρχή του αεροδρομίου José Maria Cordova. Οι προσπάθειες για απεγκλωβισμό τους άρχισαν. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μερικοί ποδοσφαιριστές φέρεται να είναι ανάμεσα σε εκείνους που σώθηκαν της συντριβής.

Η ομάδα μας έκανε το πιο κάτω tweet στα Αγγλικά και στα Πορτογαλικά για το χαμό των ποδοσφαιριστών: