Home TOP NEWS Match Report: Ισόπαλη πρόβα

Match Report: Ισόπαλη πρόβα

Στην ισοπαλία 1-1 έμειναν ΟΜΟΝΟΙΑ και Ερμής, στα πλαίσια φιλικού παιχνιδιού. Ο Ερμής προηγήθηκε με τον Φρεντ και η ομάδα μας ισοφάρισε με απευθείας φάουλ του Λεάντρο Γκονζάλες.


Α’ ημίχρονο

Με 4-2-3-1 και αρκετή διάθεση ξεκίνησε η ΟΜΟΝΟΙΑ. Στο 5′ έφτιαξε μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Μαδούρο βρήκε με κάθετη πάσα τον Ντάρμπισαϊαρ, ο Άγγλος προσπάθησε να περάσει τον Νόβακ, με τον τερματοφύλακα του Ερμή να αρπάζει τη μπουκιά από το στόμα του επιθετικού μας. Μετά από αρκετές προϋποθέσεις που δεν έφεραν μεγάλη ευκαιρία, στο 12′ ο Τζαϊλσον έκανε καλό σουτ, άουτ.

Η επόμενη μεγάλη φάση ήρθε στο 23′ με δράστη το Χριστοφή. Ο Τζίμης ελίχθηκε μεταξύ δυο αμυντικών και έπιασε πολύ δυνατό σουτ, λίγο άουτ. Τελικά το γκολ ήρθε, αλλά για τον Ερμή! Στο 25′ μετά από σέντρα από δεξιά, ο Φρεντ Τσούμου σηκώστηκε πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Πιτ Φελτχούιζεν κάνοντας το 0-1. Ο Ερμής έγινε επικίνδυνος ξανά στο 29′ όταν ο Πασέκο από πλάγια έκανε πλάσα και ο Φελτχούιζεν απέκρουσε.

Από το σημείο αυτό και μετά, ο Ερμής με δύο ζώνες άμυνας προσπάθησε να κρατήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ μακριά. Στο 40′ ο Κανού βρέθηκε μόνος στο κουτί, αλλά προσπάθησε να κάνει ανάποδο ψαλίδι και έχασε την ευκαιρία. Στο 44′ απείλησε ο Τζαΐλσον με πολύ καλό σουτ, που έφυγε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια. Σκορ ημιχρόνου 0-1.

Β’ ημίχρονο

Με μεγάλη ευκαιρία ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο. Στο 52′ ο Ντάρμπισαϊαρ έκανε όμορφη κίνηση και γύρισμα και ο Χριστοφή στη κίνηση δεν κατάφερε να σκοράρει, με αμυντικό να αποκρούει προ της γραμμής σε κόρνερ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων με τον Ερμή να αμύνεται μαζικά. Προϋποθέσεις υπήρξαν, όπως και κάποια σουτ. Μεγάλες ευκαιρίες όχι όμως.

Μέχρι το 70′ όταν ο Χριστοφή έκανε ωραία κίνηση από δεξιά, γύρισε τη μπάλα προς τα μέσα και πριν ο Ντάρμπισαϊαρ την σπρώξει μέσα αμυντικός απομάκρυνε. Στο επόμενο λεπτό η ΟΜΟΝΟΙΑ ισοφάρισε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκονζάλες. Στη φάση αυτή, ο διαιτητής κατάφερε να τινάξει το φιλικό στον αέρα. Παίκτης του Ερμή έδωσε αγκωνιά στα μούτρα του Φαμπρίσιο ενώ η μπάλα κατέληγε στα δίκτυα. Ο Θεούλη (όνομα και πράμα) αρχικά έδωσε πέναλτι και στην πορεία άλλαξε την απόφαση του με το γκολ να μετράει κανονικά.

Μετά το γκολ η ομάδα μας ανέβηκε και έψαξε την ανατροπή. Στο 80′ ο Λεάντρο Γκονζάλες έκανε πλαγιοκόπηση και γύρισμα, με αμυντικό του Ερμή προ του Τζίμη να αποκρούει και να στέλνει τη μπάλα να γλύφει το αριστερό κάθετο δοκάρι του Νόβακ. Μέχρι το τέλος, πέραν από κάποια σουτ, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Νόβακ με το παιχνίδι να τελειώνει στο 1-1.

Συμπερασματικά

Το καλύτερο…reality check. Και για τον τρόπο που θα μας αντιμετωπίσουν μικρότεροι αντίπαλοι και για να προσγειωθούμε και να αντιληφθούμε πως έχουμε σαφώς ποιοτικότερη ομάδα από πέρσι, αλλά έχουμε και πολλή δουλειά να κάνουμε, ενώ τίποτα δεν θα μας δοθεί εύκολα.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φελτχούιζεν, Τζαΐλσον, Γουίλιαμ, Φαμπρίσιο, Κάντε, Μαδούρο (87′ Κατσαντώνης), Κανού (69′ Μαργκάσα), Αλεξ (87′ Μπρέβελντ), Χριστοφή, Τζαρσίνιο (61′ Γκονζάλες), Ντάρμπισαϊαρ