Home TOP NEWS Σημαντικά λεπτά, αλλά…

Σημαντικά λεπτά, αλλά…

 


Πολλές φορές έγινε αναφορά τον τελευταίο καιρό για τη συμμετοχή των νεαρών της ακαδημίας στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της πρώτης ομάδας. Σημαντικά τα λεπτά που πήραν οι μικροί αλλά από μόνα τους δεν είναι αρκετά για να καθιερωθούν ως βασικές μονάδες στην πρώτη ομάδα.

Οι ποδοσφαιριστές της ακαδημίας κλήθηκαν να αγωνιστούν στη χειρότερη χρονιά στην ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η οποία περιλάμβανε πολλές καταιγίδες, σε παιχνίδια χωρίς άγχος και ένταση. Όπως αναφέραμε πολλές φορές, η ανάδειξη ταλέντων δεν μπορεί να γίνεται από ανάγκη (περιπτώσεις Παναγή και Χριστοδούλου), ούτε σε 5 παιχνίδια πριν το φινάλε του Πρωταθλήματος. Οι υποδομές μας νοσούν και χρειάζονται αναδιοργάνωση, ούτως ώστε τα ταλέντα που υπάρχουν να αναπτύσσονται και να αξιοποιούνται για τις ανάγκες της πρώτης ομάδας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει τα επόμενα χρόνια να μπορεί να στηρίζεται στις ακαδημίες της για να στελεχώνει και να ενισχύει την ανδρική ομάδα.

Καλά λοιπόν τα αγωνιστικά λεπτά, μα χρειάζεται να τους δώσουμε νόημα και πραγματική αξία, μέσω μιας σοβαρής υποδομής στα της ακαδημίας.