Home TOP NEWS Α. Δημητρίου: «Η τεχνική ηγεσία είναι ευχαριστημένη από την παρουσία των ποδοσφαιριστών»

Α. Δημητρίου: «Η τεχνική ηγεσία είναι ευχαριστημένη από την παρουσία των ποδοσφαιριστών»


Δηλώσεις στο ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 παραχώρησε ο εκπρόσωπος τύπου του ποδοσφαιρικού τμήματος, Ανδρέας Δημητρίου. Ανέφερε, μεταξύ άλλων, για τον επερχόμενο αγώνα με την Ανόρθωση, για τη διακοπή του Πρωταθλήματος που βοήθησε την ομάδα, τα προβλήματα τραυματισμού, για το θέμα με την κάρτα αλλά και για το Fan Day.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με την Ανόρθωση:

«Μέσα στην έδρα μας θέλουμε να είμαστε το αφεντικό και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Η Ανόρθωση μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία προσπαθεί να διαφοροποιήσει τον τρόπο παιχνιδιού της και διαθέτει έμπειρους παίκτες. Έχουμε δουλέψει τις προηγούμενες μέρες, τόσο με κάθε παίκτη ξεχωριστά, όσο και ομαδικά, ώστε να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι την Κυριακή. Θέλουμε να είμαστε αποτελεσματικοί στην επίθεση και παράλληλα να τα πάμε καλά στην ανασταλτική μας συμπεριφορά. Αναγνωρίζουμε την ανάγκη που υπάρχει για νίκες, καθώς χάσαμε ήδη αρκετούς βαθμούς και με αυτήν τη φιλοσοφία σκεφτόμαστε, δουλεύουμε και προχωράμε».

Αναφορικά για τη διακοπή που βοήθησε:

«Ήταν χρήσιμη και εποικοδομητική περίοδος. Καταρχήν, έγιναν εργομετρικές/αιματολογικές εξετάσεις και έλεγχοι για να διαπιστώσουμε ποιες είναι οι βάσεις μας και την κατάσταση του κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά, ώστε να καταλήξουμε στο πώς πρέπει να δουλέψουμε στη συνέχεια. Επιπλέον, είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε έμφαση σε κάποια στοιχεία, ατομικά και ομαδικά, σύμφωνα με τα συμπεράσματα που εξάγαμε από την αγωνιστική μας παρουσία στα προηγούμενα παιχνίδια. Η τεχνική ηγεσία είναι ευχαριστημένη από την ανταπόκριση των ποδοσφαιριστών. Βέβαια, τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα εάν δεν είχαμε τραυματισμούς, ωστόσο το θετικό είναι πως οι Νταρμπισάιαρ, Χριστοφή, Εντρένα, Ζίβετς και Γκαφούρ, ξεπέρασαν το πρόβλημά τους και είναι ξανά πίσω με την ομάδα. Ακόμη, δώσαμε ένα φιλικό παιχνίδι στο οποίο χρησιμοποιήθηκαν αρκετοί ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία, τους οποίους η τεχνική ηγεσία παρακολουθεί στενά. Είναι στις βασικές μας προτεραιότητες η σύνδεση πρώτης ομάδας και Ακαδημίας. Σύντομα αυτή η σύνδεση θα αποτυπωθεί και με πιο έμπρακτο τρόπο, με την προώθηση και κάποιων άλλων νεαρών ποδοσφαιριστών».

Για τα προβλήματα τραυματισμού:

«Ο Γκρίνιτζ ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ενώ πρόβλημα τραυματισμού απεκόμισε ο Τζαρσίνιο Αντόνια από τις υποχρεώσεις του με την εθνική του ομάδα και θα χάσει το παιχνίδι με την Ανόρθωση. Οι Νταρμπισάιαρ, Χριστοφή, Εντρένα, Γκαφούρ και Ζίβετς επέστρεψαν στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης».

Σχετικά με την Κάρτα Οπαδού:

«Στην Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ εκφράστηκαν διάφορες απόψεις, κάποιες εκ των οποίων είναι εκ διαμέτρου αντίθετες. Έτσι, έχει συσταθεί μια επιτροπή, στην οποία συμμετέχει και η ΟΜΟΝΟΙΑ, η οποία θα συναντηθεί με τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης για περαιτέρω συζήτηση του θέματος».

Για την προσέλευση:

«Η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται τον κόσμο της στο γήπεδο. Τα εισιτήρια για τη Δυτική είναι στα €15 (κανονικά) και €10 (μαθητικά), για την Ανατολική είναι €10 και για τη Βόρεια επίσης €10. Οι επόμενες τρεις μέρες προπώλησης, θα μας δώσουν μια εικόνα για το πόσο κόσμο να αναμένουμε. Η προπώληση συνεχίζεται σε όλα τα γνωστά σημεία. Εισιτήρια θα έχει και στο γήπεδο την Κυριακή, από τις 14:00. Ευελπιστούμε σε μαζικό παρών από τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος».

Για το Fan Day:

«To Fan Day για όλη την οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα πραγματοποιηθεί πριν την έναρξη του αγώνα με την Ανόρθωση την ερχόμενη Κυριακή, στον στεγασμένο χώρο έξω από τη Δυτική κερκίδα του ΓΣΠ! Θα ξεκινήσει στις 14:00 και θα ολοκληρωθεί με την έναρξη της αναμέτρησης. Θα περιλαμβάνει: μουσική από DJ, παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους με δώρα για τους νικητές, Face painting, αυτόγραφα από ποδοσφαιριστές, διαγωνισμό της FONBET, αθλητές όλων των τμημάτων (πετόσφαιρα, φούτσαλ, καλαθόσφαιρα, γυναικείο ποδόσφαιρο, ποδηλάτες, δρομείς), φαγητό και ποτό, κατάστημα της Green Boutique με εκπτώσεις, κατάστημα PrimeTel».

Εισφορές για την 16χρονη Ζωή:

«Στο χώρο θα υπάρχει κουτί εισφορών για την 16χρονη μαθήτρια Ζωή, η οποία διαγνώστηκε πρόσφατα με όγκο στον εγκέφαλο. Με κάθε εισφορά, θα προσφέρουμε δωρεάν σημαία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Επίσης, μέρος των εισπράξεων από το φαγητό και ποτό, θα δοθούν ως εισφορά για την οικογένεια της ζωής. Η Ζωή είναι σε κρίσιμη κατάσταση και χρειάζεται τη βοήθειά μας».