Home TOP NEWS Δυνατά από την αρχή, με θέληση και πάθος για τη νίκη!

Δυνατά από την αρχή, με θέληση και πάθος για τη νίκη!


Η ΟΜΟΝΟΙΑ υποδέχεται την Ανόρθωση στο ΓΣΠ (17:00, live audio @OmonoiaNews, Primetel 1HD) στο μεγάλο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής. Πρόκειται για το δυσκολότερο παιχνίδι, μέχρι το επόμενο, απέναντι στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος και γι’ αυτό θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από την ομάδα μας, για να πάρει τη νίκη

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας πρέπει να κάνουν υπερπροσπάθεια για να πάρουν το ζητούμενο, παρουσιάζοντας την ίδια καλή εικόνα όπως μας συνήθισε φέτος. Η ομάδα χρειάζεται να μπει δυνατά από την αρχή του αγώνα και να έχει συνέχεια η απόδοση της και στο δεύτερο ημίχρονο. Η δουλειά θα είναι εξαιρετικά δύσκολη, αφού και η Ανόρθωση βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα και θα κυνηγήσει με τη σειρά της τη νίκη. Χρειάζεται θέληση και πάθος για να έρθει το τρίποντο, το οποίο αν έρθει η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μπει και πάλι δυναμικά στην υπόθεση τίτλος.

Αγωνιστικά, ο Χένινγκ Μπεργκ δεν υπολογίζει στους: Ουζόχο (τραυματίας), Παναγή (τραυματίας), Φαμπιάνο (τραυματίας), Χαραλάμπους, Παναγιώτου, Λοΐζου, καθώς και στον Χριστοφή, ο οποίος τέθηκε εκτός πλάνων.