Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας για το ντέρμπι με την Ανόρθωση

Πρόβλεψη ενδεκάδας για το ντέρμπι με την Ανόρθωση


Την Ανόρθωση φιλοξενεί στο ΓΣΠ η ΟΜΟΝΟΙΑ, στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας πάει με ξεκάθαρο στόχο τη νίκη, σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, για να μπει ξανά στο κυνήγι του τίτλου.

Με αλλαγές αναμένεται η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Χένινγκ Μπεργκ, συγκριτικά με το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στην Πάφο. Ο σχηματισμός θεωρούμε ότι θα είναι το 4-2-3-1.

Άμυνα

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Κυριακίδης, που θα κληθεί να αντικαταστήσει τον τραυματία Φαμπιάνο. Δίδυμο στην άμυνα θα είναι οι Λούφτνερ και Λανγκ, οι οποίοι θα παίξουν ξανά μαζί μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα βρίσκεται ο Μαυρίας, ενώ στο αριστερό ο Λέτσιακς. Θέση βασικού πάντως διεκδικεί με αξιώσεις και ο Χούμποτσαν.

Μεσαία Γραμμή

Σταθερό το δίδυμο στη μεσαία γραμμή με τους Γκόμεθ και Γκόμες να παίρνουν τις δύο θέσεις. Στα δύο φτερά της επίθεσης θα βρίσκονται οι Μποτεάκ από δεξιά και Τιάγκο από αριστερά, ενώ το δημιουργικό κομμάτι θα αναλάβει ο Ορτέγα. Αν ο Χούμποτσαν επιλεχθεί στην άμυνα, τότε ο Μαυρίας θα μετακινηθεί πιο μπροστά και θα μείνει στον πάγκο ο Ορτέγα.

Επίθεση

Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ και ελπίζουμε να δώσει συνέχεια στο σκοράρισμα, βοηθώντας για άλλη μια φορά την ομάδα με τα τέρματα του.