Home TOP NEWS Σχετικά καλή παράδοση στα εντός, παρά τα προβλήματα

Σχετικά καλή παράδοση στα εντός, παρά τα προβλήματα


Μια σχετικά καλή παράδοση έχει τα τελευταία χρόνια η ΟΜΟΝΟΙΑ στα εντός έδρας παιχνίδια με την Ανόρθωση, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, αν αναλογιστεί κανείς τα πολλά προβλήματα που παρουσίαζε διαχρονικά η ομάδα.

Τα τελευταία χρόνια στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων στο ΓΣΠ, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει την υπεροχή στις νίκες κόντρα στην Ανόρθωση. Συγκεκριμένα, στα έξι τελευταία παιχνίδια στην Λευκωσία, η ομάδα μας μετράει τρεις νίκες, ενώ άλλα τρία παιχνίδια έμειναν στην ισοπαλία. Μπορεί η ΟΜΟΝΟΙΑ να αγνοεί τη νίκη από τον Οκτώβρη του ’16, τρέχει όμως και ένα αήττητο σερί 7 χρόνων. Βάζουμε στην εξίσωση μόνο τους αγώνες της κανονικής διάρκειας γιατί αφενός τέτοιο είναι και το επερχόμενο παιχνίδι και αφετέρου επειδή η ΟΜΟΝΟΙΑ στα playoffs ήταν συνήθως καταθλιπτική.

Είθισται να λέγεται ότι η προϊστορία και τα στατιστικά δεν παίρνουν από μόνα τους τα παιχνίδια. Η ομάδα μας όμως έχει την υπεροχή απέναντι στην Ανόρθωση σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις και ευελπιστούμε την Κυριακή να συνεχίσει την καλή παράδοση.

Τα 6 τελευταία παιχνίδια στο ΓΣΠ στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος:

21 Δεκεμβρίου 2013:
ΟΜΟΝΟΙΑ – Ανόρθωση 3-2

 

1 Σεπτεμβρίου 2014:
ΟΜΟΝΟΙΑ – Ανόρθωση 3-2

 

19 Σεπτεμβρίου 2015:
ΟΜΟΝΟΙΑ – Ανόρθωση 0-0

 

15 Οκτωβρίου 2016:
ΟΜΟΝΟΙΑ – Ανόρθωση 2-0

 

28 Οκτωβρίου 2017:
ΟΜΟΝΟΙΑ – Ανόρθωση 1-1

 

25 Νοεμβρίου 2018:
ΟΜΟΝΟΙΑ – Ανόρθωση 1-1