Home TOP NEWS Σε καμία περίπτωση δεν θα είναι αδιάφορο

Σε καμία περίπτωση δεν θα είναι αδιάφορο


Η ΟΜΟΝΟΙΑ δίνει αύριο επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου με τον Ερμή στο ΓΣΠ, μετά το 0-5 της περασμένης Τετάρτης στο «Αμμόχωστος». Μπορεί να έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση πρόκριση, το παιχνίδι όμως σε καμία περίπτωση δεν θα είναι αδιάφορο.

Καταρχάς θα δούμε να αγωνίζονται ποδοσφαιριστές με ελάχιστο χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα και αυτό από μόνο του έχει ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον. Σχεδόν οι ίδιοι που έπαιξαν εξαιρετικά στον πρώτο αγώνα, καθαρίζοντας από νωρίς τόσο το παιχνίδι, όσο και την υπόθεση πρόκριση. Έχουν και πάλι την ευκαιρία να δείξουν αυτά που αξίζουν και να στείλουν το μήνυμα στον προπονητή τους, ότι μπορεί να στηριχθεί πάνω τους. Μια ξεχωριστή κατηγορία είναι ασφαλώς και ο Κυριακίδης, ο οποίος θα παίξει βασικός και θα «ζεσταθεί» ενόψει του ντέρμπι με την Ανόρθωση, που θα αντικαταστήσει τον άτυχο Φαμπιάνο. Γενικώς υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία που περιμένουμε να δούμε στον αυριανό αγώνα.

Ας ελπίσουμε να δούμε και την ίδια καλή διάθεση όπως στο πρώτο παιχνίδι και να απολαύσουμε ξανά ένα όμορφο ποδόσφαιρο από την ομάδα μας.