Home TOP NEWS Από το θετικό στο… ονειρικό ντεμπούτο!

Από το θετικό στο… ονειρικό ντεμπούτο!


Την επομένη του παιχνιδιού με την Δόξα Κατωκοπιάς για το κύπελλο, αναφερθήκαμε (διαβάστε εδώ) στην πρώτη παρουσία του Λοΐζου Λοΐζου στην ενδεκάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και για το θετικό του ντεμπούτο σε αυτήν.

Ο 16χρόνος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, τρεις μέρες αργότερα αγωνίστηκε και στο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στην ΕΝΠ και στα λίγα λεπτά που πήρε χρόνο συμμετοχής σε αυτό κατάφερε να κάνει όχι θετικό, αλλά ονειρικό ντεμπούτο σε ματς πρωταθλήματος.

Ο Χένινγκ Μπεργκ έριξε στην «μάχη» τον Λοΐζου στο 83ο λεπτό στην θέση του Ακιντόλα και ο μικρός στον λίγο χρόνο που αγωνίστηκε και στην πρώτη φάση που βρήκε μπροστά του (δεν χρειάστηκε άλλη) ευτύχησε να πετύχει μια απίστευτη γκολάρα, καταφέρνοντας με αυτό τον τρόπο να κερδίσει εκ νέου τις εντυπώσεις, αλλά και το ζεστό χειροκρότημα απ’ όλο το γήπεδο.

Στις αναφορές μας που κάναμε προ ημερών για τον Λοίζου είναι ότι έχει απίστευτο ταλέντο, το οποίο αν το εκμεταλλευτεί τόσο ο ίδιος, όσο και ο προπονητής που διαχειρίζεται το ρόστερ της ομάδας μας, είμαστε βέβαιοι ότι αυτός ο παίκτης σε λίγα χρόνια θα φτάσει πολύ ψηλά κι όλος ο κόσμος θα μιλάει γι αυτόν.

Πάντως όσοι είναι γύρω από τον Λοΐζου και τον παρακολουθούν από τις ακαδημίες και στις προπονήσεις έχουν να πουν τα καλύτερα τόσο για το ταλέντο του, όσο και για τις ικανότητες του που έχει σαν ποδοσφαιριστής.

Το γκολ πάντως που πέτυχε ο μικρός της ομάδας μας μπορούμε να πούμε εκ του ασφαλούς ότι είναι και το επιστέγασμα της σκληρής δουλειάς που κάνει αυτός αλλά και οι συμποδοσφαιριστές του καθημερινά στις προπονήσεις στο «Ηλίας Πούλλος».

Αυτό που χρειάζεται να κάνει ο Λοΐζου από εδώ και πέρα είναι, να κλείσει τα αυτιά του και να συνεχίσει να δουλεύει με τον ίδιο ζήλο και είμαστε σίγουροι ότι όλο το μέλλον θα ανοιχτεί μπροστά του και επίσης το λέμε με απόλυτα σιγουριά ότι, παρόμοιας φύσης γκολ όπως αυτό με την ΕΝΠ θα έρθουν με το «τσουβάλι» για το νέο αστέρι της ομάδας μας.

Εμείς πάντως δεν χορταίνουμε να βλέπουμε το γκολ του μικρού το οποίο προήλθε από μια εξαιρετική ενέργεια γι αυτό σας παραθέτουμε το βίντεο.