Home TOP NEWS Χένινγκ Μπεργκ: «Όλες οι διαιτητικές αποφάσεις ήταν εναντίον μας»

Χένινγκ Μπεργκ: «Όλες οι διαιτητικές αποφάσεις ήταν εναντίον μας»


Στην καθιερωμένη διάσκεψη τύπου μετά τον αγώνα ο Χένινγκ Μπεργκ αναφέρθηκε στην παρουσία της ομάδας και το αποτέλεσμα στον αγώνα του Τσιρείου ενώ μίλησε και για την συνέχεια της προσπάθειας που θα κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ μέχρι την υλοποίηση των στόχων της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Είχαμε μια απόδοση μέσα στα κανονικά πλαίσια. Υπήρχαν ατυχές καταστάσεις, όλες οι μεγάλες αποφάσεις ήταν εναντίον μας. Το γκολ της ΑΕΛ πιστεύω ήταν οφσάιντ, είχαμε πέναλτι, έπρεπε να δοθεί κόκκινη κάρτα σε σκληρό φάουλ πάνω στον Ακιντόλα. Είδα χαρακτηριστικά παρόμοιες φάσεις να δίνουν.

Είχαμε δύο γκολ που ακυρώθηκαν, από την θέση που ήμουν δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα. Είμασταν στη λάθος πλευρά σε σχέση με τις διαιτητικές αποφάσεις. Δεν είναι κριτική για το διαιτητή, απλά τυχαίνει κάτι τέτοιο. Είμασταν συμπαγείς, κάναμε μια καλή προσπάθεια και νιώθω απογοητευμένος που δεν επιβραβεύτηκε η προσπάθεια των παικτών».

Bίντεο:

Η δήλωση του Μπεργκ για τις αλλαγές:

«Στο β’ μέρος είχαμε ευκαιρίες, πετύχαμε δύο γκολ,  είχαμε τελικές φάσεις και γενικά η ομάδα έδειχνε ότι ανταποκρινόταν. Η φιλοσοφία μου είναι να κάνω αλλαγές μόνο όταν πρέπει να βελτιώσω ή πρέπει να αλλάξω την εικόνα την ομάδας. Ένιωθα ότι θα ερχόταν το γκολ, ήμασταν συμπαγείς, πετύχαμε δύο γκολ και πιστεύω ότι σε εκείνο το σημείο έπαιζαν οι καλύτεροι παίκτες».