Home TOP NEWS «Δεσμοί με την μαφία με επαφές που φτάνουν μέχρι τα πιο σημαντικά...

«Δεσμοί με την μαφία με επαφές που φτάνουν μέχρι τα πιο σημαντικά σωματεία στο νησί»


Αποκαλυπτικό το ρεπορτάζ του AlphaNews.Live που συνομίλησε με τον ισπανό δημοσιογράφο/ερευνητή και συντάκτη του δημοσιεύματος της El Confidencial, Χοσέ Μαρία Όλμο, που ξεσήκωσε θύελλα στην Κύπρο από χθές.

Στο ρεπορτάζ για άλλη μια φορά αποκαλύπτεται ο «Στάβλος του Αυγεία» του Κυπριακού Ποδοσφαίρου. Μία κατάσταση που ακόμα και σήμερα πολλοί δηλώνουν άγνοια και πέφτουν από σύννεφα…

Δείτε αυτούσιο το ρεπορταζ του AlphaNews.Live:

Ο άνθρωπος πίσω από το δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας μίλησε αποκλειστικά στο AlphaNews.live και υπεραμύνθηκε των πληροφοριών που μεταδόθηκαν και προκάλεσαν σεισμό στην Κύπρο, κάνοντας λόγο για δεσμούς της ισπανικής μαφίας με το κυπριακό ποδόσφαιρο.

Οι αποκαλύψεις για τους στημένους αγώνες στην Κύπρο είναι το αποτέλεσμα διερευνητικής δημοσιογραφίας πολλών μηνών λέει αποκλειστικά στο AlphaNews.live o δημοσιογράφος της ισπανικής εφημερίδας El Confidencial Χοσέ Μαρία Όλμο που έφερε στη δημοσιότητα νέα στοιχεία για τον στάβλο του Αυγεία στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Μίλησε για την μαφία των στημένων αγώνων στην Κύπρο και εξήγησε πως ανακαλύφθηκαν οι δεσμοί με την Κύπρο.

«Η αστυνομία πήρε αυτές τις πληροφορίες ζωντανά καθώς όλο αυτό συνέβαινε και είδε πως αυτά όλα που λέγονταν τηλεφωνικώς από τους εμπλεκόμενους, έγιναν. Είναι αδύνατο να λάβεις αυτή την πληροφόρηση αν δεν έχεις δεσμούς με την μαφία με επαφές που φτάνουν μέχρι τα πιο σημαντικά σωματεία στο νησί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

O Ισπανός συνάδελφος είπε  επίσης στην μαφία των στημένων αγώνων τα κυκλώματα έχουν άκρες παντού.

«Το κέντρο είναι στην Κύπρο όμως τα στοιχήματα παίζονταν στην Ισπανία. Συνδέονται σαν ένα δίκτυο. Κάποιος μπορεί να έχει δύο παίχτες, άλλος ένα προπονητή, άλλος τον ιδιοκτήτη του σωματείου», ανέφερε ο Χοσέ Μαρία Όλμο.

Στην πορεία των ερευνών για το τεράστιο σκάνδαλο που ξέσπασε στην Ισπανία, οι έρευνες για το οποίο συνεχίζονται παρακολουθήθηκαν τηλεφωνικές συνδιαλέξεις μεταξύ των δύο χωρών οι οποίες αποκάλυψαν πολλά.

«Η ισπανική αστυνομία δεν έχει την επαφή με τους ανθρώπους που έστηναν τα παιχνίδια στην Κύπρο. Γνωρίζουν όμως ότι συνέβαινε γιατί παρακολούθησαν τις τηλεφωνικές συζητήσεις μεταξύ του Ισπανού ποδοσφαιριστή στην Κύπρο με τις επαφές του εδώ στην Ισπανία. Γνωρίζουμε ότι οι Ισπανοί αστυνομικοί έδωσαν τις πληροφορίες στις κυπριακές αρχές πριν από ένα χρόνο και δεν γνωρίζουμε γιατί στην Κύπρο κανείς δεν έκανε τίποτα», επισήμανε διερωτώμενος.

Στο σκάνδαλο της Ισπανίας εμπλέκονται μέχρι στιγμής τουλάχιστον 100 πρόσωπα ανάμεσα τους πολλοί άνθρωποι του υπόκοσμου.

Πηγή: AlphaNews.Live