Home TOP NEWS Match Report: Ξεκούραστα και χαλαρά στους «4»

Match Report: Ξεκούραστα και χαλαρά στους «4»


Μετά από ένα ανούσιο παιχνίδι και χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον η ΟΜΟΝΟΙΑ εξήλθε ισόπαλη 1-1 με την Δόξα και με συνολικό σκορ 5-2 πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τα ημιτελικά του κυπέλλου Coca – Cola.

Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ προηγήθηκε με τον Κακουλή στο 29ο λεπτό, όμως η Δόξα Κατωκοπιάς που έπαιζε και με 10 παίκτες για ένα ημίχρονο έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 51ο λεπτό με τον Μπραμπίγια. Η ομάδα μας είχε και δοκάρι με τον Κακουλή στο 61ο λεπτό.

Α΄Ημίχρονο

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τα πρώτα του λεπτά να είναι αρκετά αναγνωριστικά από τις δύο ομάδες, ωστόσο στο 5ο λεπτό η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν η ομάδα που κατάφερε να καταγράψει την πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι η οποία προήλθε από τα πόδια του Ορτέγκα. Ο μεσοεπιθετικός των «πρασίνων» έκανε το συρτό σουτ μέσα από την περιοχή όμως ο Γκρεμσλ ήταν έτοιμος και μάζεψε την μπάλα. Όσον περνούσε ο χρόνος η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέβαζε ρυθμούς και χωρίς να απειληθεί καθόλου από την Δόξα Κατωκοπιάς προσπαθούσε να «ξεκλειδώσει» την αντίπαλη άμυνα και να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 15ο λεπτό κατάφερε να καταγράψει την δεύτερη της καλή ευκαιρία η οποία ήρθε και πάλι από τον Ορτέγκα. Ο Κολομβιανός άσσος της ομάδας μας μετά από ένα έξοχο συνδυασμό με τον Μίκου, έγινε ο τελικός αποδέκτης της μπάλας κι από πλάγια θέση επιχείρησε το σουτ το οποίο δεν βρήκε στόχο. Εννιά λεπτά αργότερα ήταν σειρά του Κακουλή να απειλήσει την εστία των γηπεδούχων. Ο νεαρός επιθετικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μετά από μπαλιά του Μίκου, βρέθηκε φάτσα με τον Γκρεμσλ όμως το σουτ του, το απέκρουσε δύσκολα ο Αυστριακός κήπερ με τα πόδια. Στο 28ο λεπτό ο Μίκου με ένα δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε άλλο ένα προειδοποιητικό μήνυμα στην ομάδα της Δόξας. Στο αμέσως επόμενο λεπτό τελικά η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή της. Ο Κακουλής εκμεταλλεύτηκε την ταχύτητα του κέρδισε την μπάλα και με ψιλοκρεμαστό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Να σημειώσουμε ότι η ομάδα της Κατωκοπιάς στο 41ο λεπτό έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές έπειτα από αποβολή του Μέσκα με δύο κίτρινες τις οποίες δέχθηκε μέσα σε ένα λεπτό.

Β’ ημίχρονο

Η ΟΜΟΝΟΙΑ στην επανάληψη έχοντας το μυαλό στραμμένο στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΕΝΠ, κατέβασε τον «διακόπτη» και έριξε κατακόρυφα την απόδοση της κάτι που έδωσε την ευκαιρία στην Δόξα στο 51ο λεπτό να φέρει το ματς στα ίσα με τον Μπραμπίγια και αφού είχε προηγηθεί η διπλή καλή φάση της ομάδας μας με τον Κακουλή η οποία σταμάτησε σε σώματα αμυντικών και στον Γκρεμσλ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ στο 61ο λεπτό προσπάθησε να απαντήσει στο γκολ που δέχθηκε με τον σκόρερ της, όμως ο πορτιέρο της Δόξας Κατωκοπιάς άγγιξε λίγο την μπάλα στο σουτ του Κακουλή, άγγιγμα το οποίο ήταν ικανό να στείλει την μπάλα στην δεξιά κάθετη δοκό του. Στην συνέχεια το σύνολο του Ερανοσιάν προσπάθησε και έψαξε το δεύτερο γκολ, ενώ από την άλλη η ΟΜΟΝΟΙΑ όταν είχε την μπάλα στην κατοχή της προσπαθούσε να «ροκανίσει» τον χρόνο και σε κάποια σημεία έπαιζε με το χρονόμετρο περιμένοντας απλά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, το οποίο όταν ήρθε βρήκε την Δόξα και την ΟΜΟΝΟΙΑ να μένουν κολλημένες στο 1-1.

Συμπερασματικά

Η ισοπαλία με την Δόξα Κατωκοπιάς περνάει σε δεύτερη μοίρα για την ΟΜΟΝΟΙΑ η οποία από το δεύτερο 45λέπτο σκεφτόταν ήδη το παιχνίδι του πρωταθλήματος με την ΕΝΠ. Η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ που ευτύχησε να «καθαρίσει» την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι, στον επαναληπτικό έκανε περισσότερο συντήρηση δυνάμεων ενόψει του δύσκολου προγράμματος που έχει ενώπιον της.