Home TOP NEWS Οι αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών μετά τη νίκη επί της ΕΝΠ

Οι αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών μετά τη νίκη επί της ΕΝΠ


Στις νίκες επέστρεψε αυτή την αγωνιστική η ΟΜΟΝΟΙΑ και οι ποδοσφαιριστές μέσα από τις αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειξαν ευχαριστημένοι γι’ αυτό το γεγονός.

Έρικ Μποτεάκ
Βίντεο με την εκτέλεση φάουλ του που χτύπησε στο δοκάρι και ακολούθως έγινε ασίστ στον Κούσουλο, ανέβασε ο Γάλλος εξτρέμ. «Καλό που επιστρέψαμε στις νίκες στο σπίτι μας. Ευχαριστώ τους οπαδούς για την υποστήριξη» έγραψε.

Ματ Νταρμπισάιαρ
Μια φωτογραφία που πανηγυρίζει το γκολ του ανέβασε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μας, Ματ Νταρμπισάιαρ, με τη λεζάντα «+3» από τους βαθμούς της νίκη να συνοδεύει την ανάρτηση.

Γιαν Λέτσιακς
Στη συνηθισμένη ανάρτηση με την πανηγυρική φωτογραφία προχώρησε ο Τσέχος μπακ ο οποίος μέτρησε άλλο ένα ενενηντάλεπτο στη σεζόν.

Τιάγκο
«Καλή δουλειά από όλη την ομάδα. Δόξα τω Θεώ +3 βαθμοί» ανέφερε στην ανάρτηση του ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός που είναι πρώτος σε λεπτά συμμετοχής.

Χαράλαμπος Χαραλάμπους
Τα πρώτα του λεπτά συμμετοχές σε αγώνα πρωταθλήματος πήρε φέτος ο νεαρός μέσος. Λίγο μετά το τέλος του παιχνιδιού ανέβασε την πιο κάτω φωτογραφία στην οποία αναγράφεται η φράση «Ποτέ μην παίρνεις τα μάτια σου από τον στόχο». Συνέχισε ποστάροντας φωτογραφία από τους πανηγυρισμούς μετά το τέλος την αναμέτρηση μαζί με τον Λοΐζου.

Νταβίντ Ακιντόλα
Πρώτη «πράσινη» ανάρτηση και για τον Νιγηριανό μεσοεπιθετικό. Μετά τη νίκη της ομάδας μας ανέβασε φωτογραφία που πανηγυρίζει το πρώτο γκολ μαζί με τον Λανγκ γράφοντας από κάτω «3 βαθμοί». Ακολούθως ανέβασε story με φωτογραφικό στιγμιότυπό του από τον αγώνα.

Ιωάννης Κούσουλος
Δίκτυα σε άλλο ένα παιχνίδι βρήκε ο διεθνής ποδοσφαιριστής της ομάδας. Ανέβασε φωτογραφία του από τον αγώνα και στάθηκε στους +3 βαθμούς της νίκης.

Ανδρόνικος Κακουλλής
«Όλοι μαζί πετυχαίνουμε πιο πολλά» έγραψε στην ανάρτηση του ο νεαρός Κύπριος επιθετικός ενώ σε story που ανέβασε απευθύνθηκε στον συμπαίκτη του, Λοΐζο Λοΐζου, με τη φράση «Περήφανος για εσένα αδερφέ».