Home TOP NEWS Ολοκληρώνεται η προετοιμασία…

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία…


Την τελευταία της προπόνηση πριν από τον αυριανό επαναληπτικό αγώνα με την Δόξα Κατωκοπιάς θα πραγματοποιήσει το απόγευμα η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Το 4-1 του πρώτου αγώνα είναι γεγονός ότι μας στέλνει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στα ημιτελικά του κυπέλλου, ωστόσο το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρό και πειθαρχημένο για να «χτυπήσει» δεύτερη νίκη και να «σφραγίσει» πανηγυρικά το εισιτήριο της πρόκρισης.

Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα είναι γεγονός ότι δίνει και την ευκαιρία στον Νορβηγό κόουτς της ομάδας μας να πειραματιστεί και να δώσει ευκαιρία σε παίκτες που δεν παίζουν πολύ να πάρουν αγωνιστικά λεπτά στα πόδια τους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι εκτός θα παραμείνουν οι μόνιμα τραυματίες Ουζόχο, Παναγή και Φαμπιάνο ενώ εκτός θα είναι επίσης και οι Γίόρντι Γκόμεθ και Μαρίνος Τζιωνής οι οποίοι ταλαιπωρούνται από μυϊκούς τραυματισμούς.

Όσον αφορά την αντικατάσταση του Ισπανού μέσου δεν αναμένουμε να δούμε κάποια έκπληξη με τον Κούσουλο να είναι ο επικρατέστερος να πάρει φανέλα βασικού, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε τον Παντίλιμον να μένει στον πάγκο και τον Κυριακίδη να παίζει βασικός.

Είναι γεγονός ότι τα δύο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα με Εθνικό Άχνας και ΑΕΛ έφεραν απογοήτευση στο «πράσινο» στρατόπεδο και σε αυτή την φάση μια νίκη η οποία θα φέρει πανηγυρικά και την πρόκριση στους «4» του κυπέλλου ίσως να αλλάξει προς το θετικό το κλίμα στις τάξεις της ομάδας μας.

Ο Χένινγκ Μπεργκ έχει ήδη καταστρώσει τα πλάνα του και στην απογευματινή και τελευταία συνάντηση του με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας πριν το παιχνίδι με την Δόξα Κατωκοπιάς θα ανκοινώσει και την αποστολή. Στόχος είναι να «χτυπήσει» το παιχνίδι και παράλληλα να μην δώσει το δικαίωμα στην αντίπαλο του να πιστέψει ότι μπορεί για την έκπληξη.