Home TOP NEWS «Πυρά» στον Μπεργκ για… τις αλλαγές!

«Πυρά» στον Μπεργκ για… τις αλλαγές!


Άλλοι δύο βαθμοί «πετάχτηκαν» στον κάδο των αχρήστων από την ομάδα μας στο Τσίρειο Στάδιο κόντρα στην ΑΕΛ, με την απογοήτευση και την στεναχώρια να επανέρχεται και πάλι στα πρόσωπα των φίλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Είναι γεγονός ότι την φετινή σεζόν ο κόσμος της ομάδας μας συνήθισε να βλέπει τους ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται “σκυλίσια” και να διεκδικούν το βαθμολογικό όφελος έτσι οποιαδήποτε απώλεια, από οποίο αντίπαλο κι αν προέρχεται, μας γεμίζει αυτομάτως αισθήματα απογοήτευσης.

Φυσικά με το πέρας της αναμέτρησης στην Λεμεσό αυτό που συζητιέται περισσότερο από τον κόσμο της ομάδας μας, δεν είναι η αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας μας εντός των τεσσάρων γραμμών, αλλά περισσότερο η απόφαση του Μπεργκ να μην πραγματοποιήσει τις τρεις αλλαγές του που δικαιούται στον αγώνα.

Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που έβλεπε το παιχνίδι, τόσο από το γήπεδο, όσο κι από την τηλεόραση περίμενε την στιγμή που ο Νορβηγός κόουτς θα έκανε το «φρεσκάρισμα» της ομάδας του από τον πάγκο, κάτι που στο τέλος της ημέρας δεν έγινε ποτέ, με την κριτική προς το πρόσωπο του τώρα να είναι πιο έντονη από ποτέ.

Φυσικά το σκηνικό αυτό δεν είναι η πρώτη φορά που το ζούμε την φετινή σεζόν, δηλαδή ο Μπεργκ να μην κάνει αλλαγές στο παιχνίδι, αλλά όταν αυτό γίνεται σε ένα ντέρμπι και στην φάση που βρίσκεται το πρωτάθλημα μας, είναι λογικό να υπάρχει ακόμη πιο έντονη και θεωρούμε εν μέρη δικαιολογημένη, μουρμούρα.

Ουδείς ξεγράφει όσα πέτυχε μέχρι σήμερα. Ουδείς ξεχνά που ήμασταν και που είμαστε, αλλά οι περισσότεροι δυσκολεύονται να καταλάβουν το σκεπτικό του Νορβηγού.

Πάντως ο Μπεργκ στην καθιερωμένη διάσκεψη τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης ξεκαθάρισε το σκεπτικό του να μην κάνει αλλαγές, καθώς έκρινε ότι η ομάδα του δεν ήθελε «μπόλιασμα» κατά την διάρκεια της αναμέτρησης. Ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να σβήσει την «φωτιά» που άναψε με την ενέργεια του, να μην βάλει δηλαδή νέο αίμα στον αγωνιστικό χώρο που ίσως και να άλλαζε την εικόνα της ομάδας μας και θα μπορούσε να φτάνε προς τη νίκη.