Home TOP NEWS Βάζει δύσκολα στον Μπεργκ ο Κούσουλος!

Βάζει δύσκολα στον Μπεργκ ο Κούσουλος!


Ο τραυματισμός του «εγκέφαλου» της μεσαίας γραμμής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας, ο οποίος ακούει στο όνομα Γιόρντι Γκόμεθ, δημιούργησε και έναν γρίφο για το ποιος θα ήταν ο αντικαταστάτης του με τον συγκεκριμένο γρίφο τελικά να λύνεται με την αντικατάσταση του Ισπανού από τον Ιωάννη Κούσουλο.

Ο Διεθνής Κύπριος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας αγωνίστηκε στα τρία τελευταία παιχνίδια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με ΑΕΛ στο πρωτάθλημα, με Δόξα Κατωκοπιάς στο κύπελλο και με ΕΝΠ και πάλι στο πρωτάθλημα και σε όλα τα παιχνίδια κατέγραψε θετικές παρουσίες σημειώνοντας μάλιστα και ένα γκολ, δείχνοντας για άλλη μια φορά το πόσο πολύτιμος ποδοσφαιριστής είναι και την ετοιμότητα του να βοηθήσει ανά πάσα στιγμή την ομάδα μας

Ο Χένινγκ Μπεργκ πάντως με τα όσα είδε από τον Κούσουλο έμεινε αρκετά ικανοποιημένος από την συνολική του απόδοση στα παιχνίδια που αγωνίστηκε και μετά το τέλος του αγώνα με την ΕΝΠ στην διάσκεψη τύπου έκανε ειδική αναφορά σε αυτόν χαρακτηρίζοντας τον ως μια μηχανή.

Η δήλωση Μπεργκ για Κούσουλο:

«Δουλεύει σκληρά, έπαιξε τρία παιχνίδια σε μία εβδομάδα. Με την ΑΕΚ, τη Δόξα και την ΕΝΠ ήταν μηχανή. Δουλεύει σκληρά, έχει ποιότητα και πολύ καλή νοοτροπία και είμαι πολύ ευχαριστημένος μαζί του».

Αξίζει να σημειωθεί ότι για το ερχόμενο παιχνίδι που θα είναι κόντρα στον Αποέλ, ο Μπεργκ και οι συνεργάτες του αναμένουν κάποιες σημαντικές επιστροφές ανάμεσα σε αυτές κι ο Γιόρντι Γκόμεθ και σίγουρα οι πολύ καλές αποδόσεις του Ιωάννη Κούσουλου ο οποίος αντικατέστησε στα προηγούμενα παιχνίδια τον Ισπανό θα βάλει αρκετά δύσκολα στο Νορβηγό κόουτς για τις επιλογές που θα κάνει στο «αιώνιο» ντέρμπι.

Καταλήγοντας να πούμε ότι ο Κούσουλος με τις εμφανίσεις του κατάφερε να κλείσει αρκετά στόματα και παράλληλα να κάνει την απουσία του Γκόμεθ να μην φανεί σχεδόν μα σχεδόν καθόλου και είμαστε βέβαιοι ότι τώρα που ζεστάθηκε για τα καλά η μηχανή και πήρε μπρος, δύσκολα μπορεί να κρυώσει και να σταματήσει.