Home TOP NEWS Η διακοπή του πρωταθλήματος και τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται τον Μάιο

Η διακοπή του πρωταθλήματος και τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται τον Μάιο


Ήταν αναπόφευχτο να επηρεαστεί και το ποδόσφαιρο από την πανδημία του Κορονοϊού. Από τη στιγμή που ακούστηκε το πρώτο κρούσμα στη χώρα μας τα υπόλοιπα λαμβάνουν χώρα αλυσιδωτά.

Σήμερα ανακοινώθηκε η διακοπή του πρωταθλήματος και σε λίγες ώρες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα κάνει διάγγελμα στον Κυπριακό λαό.

Σε ότι αφορά τώρα στα του πρωταθλήματος, η ΚΟΠ θα πρέπει να αναμένει. Μπορεί αυτή τη στιγμή να υπάρχει στο τραπέζι ένα προσχέδιο για τις ημερομηνίες που θα οριστούν, για να συνεχιστεί η σεζόν και να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Μαϊου, ωστόσο ουδείς μπορεί αυτή τη στιγμή να προκαταβάλει το ότιδήποτε.

Αν λοιπόν προκύψει κι άλλη παράταση στην έναρξη του πρωταθλήματος πέραν της 31ης Μαρτίου τότε ίσως πάμε για ολοκλήρωση μετά το τέλος του 5ου μήνα του χρόνου και αυτό ενδεχομένως να φέρει άλλα προβλήματα.

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές στις ομάδες οι οποίοι αγωνίζονται ως δανεικοί μέχρι το τέλος Μαϊου ενώ υπάρχουν κι άλλοι των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται με το τέλος του συγκεκριμένου μήνα.

Είναι ενδεχομένως κάτι που θα πρέπει να προβληματίσει τόσο τις διεθνείς ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες αλλά και τη δική μας.

Βέβαια αυτό είναι μία αρχική σκέψη που γίνεται λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της διακοπής του πρωταθλήματος μας.

Για την ώρα αυτό που προέχει είναι η τήρηση από όλους μας των προληπτικών μέτρων ώστε να τεθεί υπό έλεγχο αυτή η δύσκολη κατάσταση.