Home TOP NEWS «Θέλω να μείνω για καιρό στην ΟΜΟΝΟΙΑ»

«Θέλω να μείνω για καιρό στην ΟΜΟΝΟΙΑ»


Ο Χένινγκ Μπεργκ είναι γεγονός ότι με την μαεστρία του στον πάγκο, την προπονητική του φιλοσοφία αλλά και το ότι κατάφερε να ανεβάσει αγωνιστικά και βαθμολογικά την ΟΜΟΝΟΙΑ εκεί που την θέλει ο κόσμος της κατάφερε μέσα από αυτά όλα να κερδίσει και τον τελευταίο φίλο της ομάδας μας.

Όπως είναι φυσικό οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μας αναγνωρίζουν την σωστή και σκληρή δουλειά που γίνεται από τον Χένινγκ Μπεργκ και είναι λογικό να έχουν την έγνοια τόσο για την διάρκεια του συμβολαίου του προπονητή μας, αλλά και για το αν θέλει να παραμείνει χρόνια στο “Ηλίας Πούλλος” με το Νορβηγό κόοουτς να απαντάει στα δύο ερωτήματα στην διαδικτυακή συνέντευξη.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του συμβολαίου σου:«Το συμβόλαιο μου είναι για φέτος και θα συζητήσουμε για του χρόνου. Είμαι χαρούμενος, ο τρόπος που δουλεύουμε είναι πολύ καλός. Επαγγελματικά μου δόθηκε ότι ζήτησα και είναι πολύ ωραίο να δουλεύω με αυτή την ομάδα, αυτούς τους παίκτες, το προσωπικό, αυτή τη διοίκηση και αυτούς τους οπαδούς. Για την ώρα είναι καλά και θέλω να συνεχίσω».

Θέλεις να μείνεις στην ΟΜΟΝΟΙΑ για χρόνια: «Θέλω να μείνω για καιρό. Απολαμβάνω αυτή τη χρονιά αν και δεν έχει ακόμα τελειώσει. Είμαι χαρούμενος από επαγγελματικής άποψης. Μου αρέσει να δουλευω σε αυτό το κλαμπ. Η Κύπρος είναι πολύ ωραία χώρα, ο κόσμος είναι πολύ καλός. Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι ιδανική. Το πλάνο είναι να συνεχίσω όμως στο ποδόσφαιρο αλλάζουν όλα από στιγμή σε στιγμή. Αν αρχίσουμε να χάνουμε ίσως ο κόσμος να πει ότι κάτι πρέπει να αλλάξει. Αυτή είναι η ζωή των προπονητών. Είναι δύσκολο να θέτουμε μακροπρόθεσμους στόχους».