Home TOP NEWS Εννέα παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στέλνουν το μήνυμα τους στον κόσμο!

Εννέα παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στέλνουν το μήνυμα τους στον κόσμο!


Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέβασε βίντεο με το μήνυμα που στέλνουν στον κόσμο οι Ακιντόλα, Βίτορ, Κακουλλής, Κούσουλος, Κυριακίδης, Λανγκ, Λέτσιακς, Λοϊζου και Λούφτνερ…

Ακιντόλα: «Καλησπέρα. Είμαι ο Ακιντόλα Ντέιβιντ. Είναι φοβερό συναίσθημα που κερδίσαμε το πρωτάθλημα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Είναι τιμή μου και είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Θα ήταν ωραία να κερδίζαμε και το κύπελλο όμως είναι όλα καλά. Σας ευχαριστώ για την υποστηριξή από την αρχή μέχρι το τέλος. ΟΜΟΝΟΙΑ!

Βίτορ Γκόμες: «Χαιρετώ τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη κατα τη διάρκεια της σεζόν. Εύχομαι να σας δω ξανά στις εξέδρες την επόμενη χρονιά. Να μας υποστηρίζεται και να μας δίνεται δύναμη να συνεχίσουμε τη δουλειά μας και να κερδίσουμε τίτλους. Ευχαριστώ πολύ, να προσέχετε τον εαυτό σας. Γεια σας.

Ανδρόνικος Κακουλλής: «Γεια σας είμαι ο Ανδρόνικος Κακουλλής. Ελπίζω να είσαστε όλοι καλά και υγιείς και χαρούμενοι με την κατάληξη που είχε η χρονιά για την ομάδα μας. Μια χρονιά που για μένα ήταν τέλεια και θα μου μείνει αξέχαστη γιατί ήταν η πρώτη μου χρονιά στην πρώτη ομάδα και στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο όπου έκανα την αρχή. Ανυπομονώ για την καινούργια χρονιά για να τελειώσουμε αυτό που αφήσαμε στη μέση φέτος»

Ιωάννης Κούσουλος: «Καλησπέρα σε όλους. Φτάσαμε στο τέλος της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν, κάπως περίεργα φυσικά, αφού θέλαμε να συνεχίσουμε γιατί θέσαμε ως στόχο την κατάκτηση των δύο τίτλων. Δεν παύει όμως να μας ευχαριστεί και να μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα. Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστούμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά από μία πολύ δύσκολη χρονιά με πολλή δουλειά και αφοσίωση. Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ και να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας που ήταν πάντα δίπλα μας και μας στήριζε».

Κυριακίδης: «Γεια σας. Ονομάζομαι Χαράλαμπος Κυριακίδης. Πρώτα απ ‘όλα θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τη στήριξη που μας έδωσαν από την αρχή μέχρι το τέλος. Δεν θα ξεχάσω το ντεμπούτο μου στην πρώτη κατηγορία. Πόσο δίπλα μου ήταν ο κόσμος από μέρες πριν το παιχνίδι με την Ανόρθωση. Ήταν εντυπωσιακό και συγκινητικό και τους ευχαριστώ. Μόνο ΟΜΟΝΟΙΑ!»

Ανταμ Λανγκ: «Γεια σε όλους. Πρώτα θέλω να πω πως είμαι πολύ χαρούμενος για όσα πετύχαμε φέτος. Η ομάδα έδειξε ότι διαθέτει πολύ καλό πνέυμα και όλοι οι παίκτες προσπαθούν να βελτιώνονται μέρα παρά μέρα. Επίσης όλοι όσοι δουλεύουν γύρω από την ομάδα απέδειξαν πως θέλουν να δίνουν το καλύτερο που μπορούν καθημερινά. Χρωστώ και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς μας διότι δημιουργούσαν απίστευτη ατμόσφαιρα στους εντός έδρας αγώνες και στους αγώνες που παίξαμε εκτός. Κατά τη γνώμη μου υπάρχει μία καλή βάση για να κτίσουμε για το μέλλον. Τώρα ξοδεύουμε τον χρόνο μας στις διακοπές μας και περιμένουμε την επόμενη χρονιά γιατί θα είναι γεμάτη με νέες περιπέτειες και προκλήσεις».

Γιαν Λέτσιακς: «Θέλω να σας ευχαριστήσω για μία απίστευτη χρονιά. Ήταν σπουδαία η υποστήριξη από εσάς και εύχομαι ότι και στην επόμενη χρονιά θα έρχεστε στο γήπεδο με τον ίδιο τρόπο, να μας υποστηρίζεται για να πετύχουμε τους στόχους μας. Σας ευχαριστώ και πάλι. Θα τα πούμε την επόμενη σεζόν».

Λοϊζου: «Γεια σας είμαι ο Λοϊζος Λοϊζου. Είμαι πολύ περήφανος που η ομάδα μας τερμάτισε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Για μένα ήταν μία πολύ ιδιαίτερη χρονιά αφού πέτυχα το πρώτο μου γκολ. Θέλω να πω στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να μείνει ο καλύτερο, όπως είναι και τα καλύτερα έρχονται».

Μίκαελ Λούφτνερ: «Γεια σας. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας. Η υποστήριξη που μας δώσατε κατά τη διάρκεια της σεζόν ήταν φοβερή. Το απόλαυσα πολύ. Όλοι μας αξίζαμε την πρώτη θέση και ελπίζω η επόμενη χρονιά να είναι ακόμα καλύτερη. Να προσέχετε και τα λέμε».