Home TOP NEWS Το λιτό μήνυμα του αρχηγού και η… μεγάλη του υπόσχεση!

Το λιτό μήνυμα του αρχηγού και η… μεγάλη του υπόσχεση!


Η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ τις τελευταίες μέρες ανεβάζει σύντομα βιντεάκια στα οποία οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ή καλύτερα οι πρωταγωνιστές της επιτυχημένης φετινής σεζόν στέλνουν τα δικά τους μηνύματα στον κόσμο της ομάδας μας.

Δείτε εδώ τα τρία μέρη με τα βίντεο και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Δείτε εδώ το μέρος Α’

Δείτε εδώ το μέρος Β’

Δείτε εδώ το μέρος Γ’

Είναι γεγονός ότι αν παρατηρήσει κανείς και τα τρία μέρη από την ενότητα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ “τα μηνύματα των πρωταγωνιστών” θα διαπιστώσει ότι τις πιο σύντομες δηλώσεις και τοποθετήσεις τις έκανε ο αρχηγός της ομάδας μας, Γιόρντι Γκόμεθ, χωρίς αυτό κατανάγκη να είναι λάθος ή κακό αφού έτσι προτίμησε ο Ισπανός άσσος να στείλει το δικό του μήνυμα.

Ο κάπτεν του “τριφυλλιού” δεν θέλησε να ανοιχτεί και να πει πάρα πολλά λόγια, ωστόσο μέσα από το δικό του βιντεάκι είπε το μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας για την υποστήριξη του και παράλληλα σαν αρχηγός υπόσχεθηκε ότι ακόμη τα καλύτερα δεν έχουν έρθει, αφήνοντας να νοηθεί ότι τέτοιες χαρές και στιγμές που ζήσαμε όλοι την φετινή σεζόν θα ζήσουμε κι άλλες στο μέλλον.

Η σχετική δήλωση του Γκόμεθ: «Τα καλύτερα ακόμη δεν έχουν έρθει. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας και θα τα πούμε σύντομα.»