Home TOP NEWS Είναι και ο Παναγή που περιμένει…

Είναι και ο Παναγή που περιμένει…


Από την στιγμή που αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν υπάρχουν είναι απόλυτα φυσιολογικό όλη στην ομάδα να ρίχνουν το βάρος στον προγραμματισμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Νεόφυτος Λάρκου και οι συνεργάτες του προσπαθούν να κλείσουν κάποιες εκκρεμότητες στο υφιστάμενο ρόστερ και ακολούθως να βάλουν μπρος την «μηχανή» για την ενίσχυση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ένα από τα ανοικτά κεφάλαια μέχρι και σήμερα είναι αυτό του Φαμπιάνο το οποίο ωστόσο πρέπει να θεωρούμε ότι είναι σχεδόν κλειστό, καθώς η παραμονή του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου είναι κάτι περισσότερο από βέβαιη και το μόνο που απομένει είναι το επίσημο φιρμάνι.

Είναι γεγονός ότι τελευταίο χρονικό διάστημα στα ρεπορτάζ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ακούμε και διαβάζουμε συνεχώς μόνο το όνομα του Φαμπιάνο, με αυτό του Κωνσταντίνου Παναγή να έχει ξεχαστεί για λίγο.

Ο Διεθνής Κύπριος τερματοφύλακας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ την φετινή σεζόν ναι μεν στάθηκε άτυχος καθώς είχε ένα δύσκολο τραυματισμό που τον κράτησε εκτός αγωνιστικής δράσης, ωστόσο δεν πρέπει να παραβλέπουμε ότι είναι κι αυτός στην ομάδα και με το που θα νιώσει απόλυτα καλά θα μπορεί με την σειρά του να δώσει σημαντικές βοήθειες όταν και εφόσον θα χρειαστεί.

Ο Κύπριος πορτιέρο της ομάδας μας, όλο αυτό το διάστημα που δεν υπήρχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις ακολουθούσε πρόγραμμα αποκατάστασης και εκγύμνασης και σιγά – σιγά φαίνεται ότι αρχίσε να βρίσκει τα πόδια του και να επανέρχεται σε φυσιολογικούς ρυθμούς, μετρώντας αντίστροφα για την επιστροφή του.

Πάντως ο ίδιος σε πρόσφατες δηλώσεις του μέσα από το βίντεο με τα μηνύματα των ποδοσφαιριστών προς τον κόσμο, δήλωσε ότι είχε μια δύσκολη χρονιά όμως πλέον άρχισε να νιώθει καλά και είναι έτοιμος όταν του ζητηθεί να αγωνιστεί να το πράξει.