Home TOP NEWS Γουστάρουν που φοράνε το «τριφύλλι» στο στήθος…

Γουστάρουν που φοράνε το «τριφύλλι» στο στήθος…


Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μπει για τα καλά σε νέα “καλούπια”, βάζοντας στέρεες βάσεις για το μέλλον και αρκετοί ποδοσφαιριστές και μάλιστα εγνωσμένης αξίας και ποιότητας, επιθυμούν και «κυνηγούν» να παίξουν στην μεγαλύτερη ομάδα του νησιού.

Τα πράγματα στην ΟΜΟΝΟΙΑ την φετινή σεζόν κύλησαν καλά και οι παίκτες που πάτησαν το πόδι τους στο «Ηλίας Πούλλος», τους αρέσει που βρίσκονται σε αυτό και το γεγονός αυτό φαίνεται ότι τους κάνει να γουστάρουν μόνο και μόνο που φοράνε την «πράσινη» φανέλα.

Πριν από λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις (4/6) η ΟΜΟΝΟΙΑ έκλεισε τα 72χρόνια ζωής και οι αναρτήσεις των ποδοσφαιριστών μας στα ΜΚΔ, με τις ευχές τους προς την ομάδα μας, έπεφταν «βροχή» κι αυτό ήταν μια τρανή απόδειξη ότι, όσοι βρίσκονται σε αυτή σέβονται και τιμούν το ψωμί που βγάζουν από αυτήν και με το παραπάνω.

Οι παίκτες του Χένινγκ Μπεργκ αρκετές φορές τόσο εντός, όσο και εκτός των γηπέδων απέδειξαν περίτρανα σε όλους μας, ότι είναι σαν μια μεγάλη και δεμένη οικογένεια και έχουν ως πρωταρχικό στόχο το καλό της ομάδας, αλλά και το να φτάνουν στις επιτυχίες όπως έκαναν και την σεζόν που πέρασε.

Πάντως αν οι ποδοσφαιρστές μας, αν γουστάρουν μια φορά που αγωνίζονται και φοράνε την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, εμείς γουστάρουμε δέκα να τους βλέπουμε να τα δίνουν όλα μέσα στο γήπεδο γι αυτήν, όπως έπραξαν και φέτος.