Home TOP NEWS Μεγαλώνει το χρονικό περιθώριο για μεταγραφές

Μεγαλώνει το χρονικό περιθώριο για μεταγραφές


Το γεγονός ότι τα πλείστα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα θα αργήσουν να ολοκληρωθούν οδηγεί την ΚΟΠ στο να ανοίξει χρονικά λίγο περισσότερο το μεταγραφικό παράθυρο αυτό το καλοκαίρι.

Τι πληροφορίες παραθέτει η ιστοσελίδα sport-fm.com.cy με το ρεπορτάζ της Στέλλας Σωκράτους να αναφέρει… Μπορεί στην πρόσφατη συνεδρία του το διοικητικό συμβούλιο της ΚΟΠ να μην ανακοίνωσε οτιδήποτε, αλλά οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι έπονται αλλαγές στη μεταγραφική περίοδο. Το θέμα θα απασχολήσει σε επόμενη συνεδρία της Εκτελεστικής Επιτροπής, αλλά λόγω των αλλαγών που έχουν σημειωθεί παγκόσμια σε σχέση με τον κορωνοιό και με δεδομένο ότι αρκετά πρωταθλήματα θα ολοκληρωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο, αναμένεται να υπάρξει παράταση στην ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου. Δεν θα διαρκέσει μέχρι και τις 31 Αυγούστου, αλλά ενδέχεται να πάει μέχρι και το τέλος Σεπτεμβρίου, ώστε να συμβαδίζει και με τα υπόλοιπα πρωταθλήματα.
Σε μια άλλη εξέλιξη αναμένεται περί τα μέσα Αυγούστου να αρχίσουν τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα της νέας περιόδου (α’ προκριματικός).