Home TOP NEWS Το Κυπριακό στοιχείο που δίνει δυνατές επιλογές στον προπονητή

Το Κυπριακό στοιχείο που δίνει δυνατές επιλογές στον προπονητή


Τέσσερα γκολ από τα 34 που πέτυχε φέτος η ΟΜΟΝΟΙΑ σημειώθηκαν από Κύπριους. Συγκεκριμένα σκόραραν στην χρονιά που ολοκληρώθηκε οι Κούσουλος, Κακουλλής (2) και Λοϊζου.

(Γκολ σημείωσε και ο Χριστοφή ο οποίος δεν είναι πλέον στην ομάδα)

Είναι οι τρεις από του 8 Κύπριους που πήραν χρόνο συμμετοχής στην φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ, μαζί βεβαίως με τους Χριστοφή και Κατελάρη που αποχώρησαν στα μέσα της χρονιάς.

Οι τρεις που σκόραραν, μαζί με τους Τζιωνή, Χαραλάμπους, Κυριακίδη αλλά και τον Παναγή αποτελούν για την ΟΜΟΝΟΙΑ το πολύ σημαντικό αλλά και απαραίτητο Κυπριακό στοιχείο στο ρόστερ και όσο περνάει ο χρόνος, οι μικροί που μπήκαν πρόσφατα στην ομάδα,  αποκτούν περισσότερες εμπειρίες, αυτοπεποίθηση και θα διεκδικήσουν σίγουρα ευκαιρίες στη χρονιά που θα έρθει.

Είναι και ο Νικόλας Παναγιώτου ο οποίος ήταν από αυτούς που ανήκουν στο ρόστερ ο μοναδικός που δεν πήρε χρόνο.

Ο 23χρονος Κούσουλος είναι ήδη ένας πεποιραμένος ποδοσφαιριστής με παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο αγωνιζόμενος και με την Εθνική Κύπρου έχοντας καθιερωθεί ως βασικός. Για τον Παναγή ισχύουν λίγο πολύ τα ίδια. Στα 25 του χρόνια έχει ήδη καταγράψει πολλές συμμετοχές με την ΟΜΟΝΟΙΑ και την Εθνική και τον περιμένουμε να επανέλθει δυναμικά.

Αποτελούν όλοι οι Κύπριοι δυνατές επιλογές στα χέρια του προπονήτη και πρόκειται για ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι σε πολύ μικρή ηλικία.