Home TOP NEWS Το “our moments” του OmonoiaNews της επιτυχημένης σεζόν της ΟΜΟΝΟΙΑΣ (Φωτογραφίες)

Το “our moments” του OmonoiaNews της επιτυχημένης σεζόν της ΟΜΟΝΟΙΑΣ (Φωτογραφίες)


Η ποδοσφαιρική χρονιά μπορεί να τελείωσε άδοξα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, όμως με τα όσα είδαμε από την ΟΜΟΝΟΙΑ την φετινή σεζόν μας κάνει να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία.

Η ομάδα μας δεν κατάκτησε τον τίτλο ή τους τίτλους κάτι που θα μπορούσε να το κάνει αν συνεχιζόταν η χρονιά, ωστόσο τερμάτισε στην κορυφή της βαθμολογίας και θα δώσει το παρόν της στα Ευρωπαϊκά σαλόνια και συγκεκριμένα στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Μέσα στην χρονιά οι ποδοσφαιριστές του Χένινγκ Μπεργκ μας έκαναν να χαρούμε, κάποιες φορές να συγκινηθούμε, φυσικά υπήρξαν και ελάχιστες περιπτώσεις που απογοητευτήκαμε όχι τόσο για την εικόνα και την εμφάνιση της ομάδας μας αλλά για τα αποτελέσματα όπως έγινε στην πρώτη ήττα που δέχθηκε στην Πάφο.

Η ιστοσελίδα μας λοιπόν, μάζεψε αρκετό φωτογραφικό υλικό από την φετινή επιτυχημένη σεζόν της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και μέσα από μια πολύ ωραία συλλόγη θα προσπαθήσει να σας κάνει να θυμηθείτε τα όσα ζήσαμε όλοι μας στις 23αγωνιστκές που παίχτηκαν στο πρωτάθλημα, αλλα και την καλή πορεία μας στο κύπελλο που φτάσαμε μέχρι τα ημιτελικά.

Το φωτογραφικό αφιέρωμα από την 1η μέχρι και την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος

Στιγμές κι από το κύπελλο: