Home TOP NEWS Από νωρίς στα δύσκολα! Θα πρέπει να βγάλουμε χαρακτήρα με το “καλήμερα”…

Από νωρίς στα δύσκολα! Θα πρέπει να βγάλουμε χαρακτήρα με το “καλήμερα”…


Με το “καλημέρα” στο νέα πρωτάθλημα η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ριχτεί στα βαθιά. Την δύσκολη έξοδο στην Πάφο στην πρεμιέρα θα διαδεχθεί ένα από τα θεωρητικά ευκολότερα παιχνίδια της σεζόν, απέναντι στη νεοφερμένη στην κατηγορία Καρμιώτισσα και ακολούθως η ομάδα μπαίνει σε μία σειρά 5 αγώνων με πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει μπροστά της τέσσερα μαζεμένα ντέρμπι με Ανόρθωση(εκτός), ΑΕΚ(εντός), Απόλλωνα(εκτός) και ΑΕΛ(εντός) και μετά θα πάει στο Δασάκι για τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής.

Έχει πάντοτε πολύ μεγάλη σημασία το καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα ωστόσο φέτος μπαίνει και ο παράγοντας Ευρώπη στην εξίσωση, ο οποίος σίγουρα ανεβάζει ακόμη περισσότερο τον πήχη για την ΟΜΟΝΟΙΑ στο δύσκολο πρόγραμμα όπως διαμορφώθηκε

Το στοίχημα για την ομάδα μας είναι να παρουσιαστεί τόσο στις εγχώριες, όσο και στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις πανέτοιμη. Άλλωστε υπάρχει μια γνωστή αρχαία ρήση ότι η “αρχή είναι το ήμισυ του παντός” και από την στιγμή που ήρθαν έτσι τα πράγματα όσον αφορά τα ντέρμπι, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να σηκώσει ανάστημα και να δείξει ποδοσφαιρικό χαράκτηρα από το ξεκίνημα της νέας σεζόν.