Home TOP NEWS Αξιολογούνται επιλογές στην Κύπρο για κάθε ενδεχόμενο

Αξιολογούνται επιλογές στην Κύπρο για κάθε ενδεχόμενο


Η ΟΜΟΝΟΙΑ ως γνωστόν έχει προγραμματισμένο ταξίδι για την Σλοβενία για την ερχόμενη Δευτέρα (20/7), όπου εκεί θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, ενώ έχει προγραμματίσει και κάποια δυνατά φιλικά παιχνίδια κατά την παραμονή της εκεί.

Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού τα πάντα είναι ανοικτά και το σενάριο να μην πραγματοποιηθεί το ταξίδι είναι υπαρκτό,κάτι που θα φέρει και διαφοροποίηση στο πλάνο της ομάδας για την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν.

Οι άνθρωποι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πάντως παρακολουθούν τα τεκταινόμενα όσον αφορά την επιδημιολογική εικόνα στην Ευρώπη, η οποία δεν είναι και η καλύτερη, με τους ανθρώπους που χειρίζονται το εν λόγω θέμα να κάνουν δεύτερες σκέψεις για το ταξίδι.

Πάντως στην ΟΜΟΝΟΙΑ για να είναι απόλυτα προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχομένο, αξιολογούν διάφορες επιλογές και στην Κύπρο, όπου θα μπορούσε η ομάδα μας να μεταβεί εκεί και να συνεχίσει την προετοιμασία της.

Κάποια επίσημη ή οριστική απόφαση προς το παρόν δεν έχει παρθεί, κάτι που αναμένουμε ότι θα γίνει τις αμέσως επόμενες μέρες, οι οποία θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό για το πως και που θα συνεχιστεί η προετοιμασία της ομάδας μας.