Home TOP NEWS Ευκαιρία για δοκιμές, συμπεράσματα και… ξεμούδιασμα!

Ευκαιρία για δοκιμές, συμπεράσματα και… ξεμούδιασμα!


Το πρώτο της φιλικό παιχνίδι στην περιόδο προετοιμασία της ετοιμάζεται να δώσει το απόγευμα η ΟΜΟΝΟΙΑ. Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ θα τα πει με την Δόξα Κατωκοπιάς σε ένα παιχνίδι το οποίο ουσιαστικά προσφέρεται για δοκιμές, συμπεράσματα και ξεμούδιασμα.

Σε αυτόν τον αγώνα ο Νορβηγός κόουτς και οι συνεργάτες του θα έχουν την ευκαιρία να να κάμουν τα πρώτα τους “πειράματα”, άλλωστε είναι παιχνίδι το οποίο τους το επιτρέπει καθώς η προετοιμασία της ομάδας μας βρίσκεται ακόμη στα αρχικά της στάδια.

Σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον το φιλικό, αφού μέαα από αυτό θα μπορέσουμε να δούμε τόσο τους νέους (Παπουλή και Κίκο), όσο και τους τους παλιούς ποδοσφαιριστές σε ποια κατάσταση βρίσκονται, την συνολίκη τους απόδοση, αλλά και τον βαθμό ετοιμότητας τους μετά από την πολύμηνη αποχή τους από την αγωνιστική δράση αλλά και από τις προπονήσεις.

Ο Χένινγκ Μπεργκ αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε πολλούς ποδοσφαιριστές, ακόμη και στους νεαρούς. Σαφέστατα μέσα από την παρουσία της ομάδας θα αρχίσουν να εξάγονται και τα πρώτα συμπεράσματα από το προπονητικό τιμ, αλλά δεν σημαίνει ότι όποια εικόνα κι αν δούμε από το “Ηλίας Πούλλος” το απόγευμα θα μπορέσουμε να κρίνουμε αυστηρά.

Να υπενθυμίσουμε ότι το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 18:00 και θα είναι κλειστό για το κοινό, όμως θα έχουμε την ευκαιρία να το παρακολουθήσουμε ζωντανά από το OFC TV (διαβάστε εδώ).