Home TOP NEWS Κερδίζει τον σεβασμό όλων ο Μπεργκ!

Κερδίζει τον σεβασμό όλων ο Μπεργκ!


Απο τον καιρό που σταμάτησε το πρωτάθλημα μας, αρκετοί ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κλήθηκαν να δώσουν συνεντεύξεις σε αρκετά ΜΜΕ και μεταξύ άλλων σε αυτά που ερωτήθηκαν ήταν και για την σχέση που έχουν με τον Χένινγκ Μπεργκ.

Διαβάστε αυτό: Η άριστη σχέση Μπεργκ και ποδοσφαιριστών και ο τρόπος που την εκφράζουν οι παίκτες

Με τις τοποθετήσεις των ποδοσφαιριστών μας για τον Μπεργκ, φάνηκε ξεκάθαρα ότι η σχέσεις που έχουν “χτιστεί” ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές και το Νορβηγό κόουτς είναι άριστες και έχουν δημιουργήσει ένα οικογενειακό και άριστο κλίμα στην ΟΜΟΝΟΙΑ το οποίο μόνο καλό κάνει στην ομάδα.

Το πιο πάνω φαίνεται ότι έχει περάσει ήδη και στους νέους ποδοσφαιρίστες, τον Παπουλή και Κίκο, μάλιστα ο Πορτογάλος ακραίος μπακ με το “καλημέρα” και στις πρώτες του δηλώσεις με την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ (δείτε εδώ) κλήθηκε να μιλήσει για τον Μπεργκ λέγοντας χαρακτηριστικά:«Ναι μίλησα προηγουμένως και άκουσα αυτά που μου είπε. Είμαι πολύ χαρούμενος και αυτός είναι ένας από τους λόγους που ήρθα».

Ο χαρακτήρας του, ο τρόπος που δουλεύει, αλλά και η συμπεριφόρα του προπονητή της ομάδας μας, απέναντι στους ποδοσφαιριστές και όχι μόνο, είναι μερικά από τα στοιχεία που έπαιξαν τον δικό τους σημαντικό ρόλο στο να καταφέρει να κερδίσει μέσα στον ένα χρόνο παρουσίας του στην ΟΜΟΝΟΙΑ, τον σεβασμό όλων ανεξαιρέτως στο “Ηλίας Πούλλος”.