Home TOP NEWS Ο Κίκο για την προετοιμασία, το φιλικό και τις πρώτες του μέρες...

Ο Κίκο για την προετοιμασία, το φιλικό και τις πρώτες του μέρες στην ΟΜΟΝΟΙΑ


Παρακολουθήστε τις πρώτες δηλώσεις του Κίκο με τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Μίλησε για το φιλικό παιχνίδι με τη Δόξα, την προετοιμασία και τις πρώτες μέρες της παρουσίας του στην ομάδα!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Ποιες είναι οι εντυπώσεις  από τις πρώτες σου μέρες στην ΟΜΟΝΟΙΑ; «Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήρθα και συνάντησα ένα δεμένο σύνολο που είναι σαν οικογένεια. Εντός των αποδυτηρίων νιώθω πολύ άνετος και είμαι χαρούμενος».

Ποιοι ήταν οι λόγοι για τους οποίους αποδέχτηκες την πρόταση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ; «Είναι μία πρόκληση για εμένα και επειδή η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μία μεγάλη ομάδα. Μου αρέσουν οι μεγάλε προκλήσεις, γνωρίζω πως έχουμε πολλά παιχνίδια αυτή τη σεζόν και πρέπει να παρουσιαστώ δυνατός».

Μίλησες με τον κ. Μπεργκ πριν την μεταγραφη; «Ναι μίλησα προηγουμένως και άκουσα αυτά που μου είπε. Είμαι πολύ χαρούμενος και αυτός είναι ένας από τους λόγους που ήρθα».

Η ομάδα μας έχει πρωταγωνιστικούς στόχους στο πρωτάθλημα και σε όλες τις διοργανώσεις. Πως νιώθεις για αυτό; «Σίγουρα είναι μεγάλη η πρόκληση για εμάς και θα παλέψουμε για όλα. Έχουμε μία δυνατή ομάδα και μπορούμε να παλέψουμε για όλους τους στόχους μας».

Έχουμε δώσει το πρώτο φιλικό παιχνίδι. Το σχόλιο σου για το παιχνίδι και την προετοιμασία; «Είναι το πρώτο μου παιχνίδι με τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Για μένα είναι νέοι συμπαίκτες, νέα ρουτίνα. Αυτή την εβδομάδα προσπάθησα να ενταχθώ σε μία νέα ρουτίνα και στην ομάδα και ελπίζω να γίνομαι καλύτερος κάθε εβδομάδα».

Ποιο είναι το μήνυμα σου στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ; «Το μήνυμα μου στον κόσμο είναι να μείνει κοντά, να υποστηρίξει την ομάδα γιατί σίγουρα θα παλέψουμε».