Home TOP NEWS  Ο λόγος που θέλει εξωτερικό ο Μπεργκ!

 Ο λόγος που θέλει εξωτερικό ο Μπεργκ!


Η πρόθεση στην ΟΜΟΝΟΙΑ για να μεταβεί η ομάδα στο εξωτερικό για το βασικό στάδιο της προετοιμασία της είναι δεδομένη και ήδη πριν από λίγες μέρες γράφτηκε και λέχθηκε ότι οι «πράσινοι» έχουν επιλέξει ήδη την Σλοβενία γι αυτό τον σκοπό.


Στην Σλοβενία έχουν «καθαρίσει» σε μεγάλο βαθμό από τον κορωνοϊό και μπορούμε να πούμε ότι είναι ένας από τους ασφαλέστερους προορισμούς, γι αυτό άλλωστε είναι ψηλά στην λίστα την δεδομένη στιγμή για να μεταβεί η ομάδα μας εκεί.

Στο μυαλό όλων δεν είναι μόνο να γίνει, σωστή δουλειά και σωστή προετοιμασία,  αλλά είναι και η διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας όλων όσων απαρτίζουν την ΟΜΟΝΟΙΑ και θα μεταβούν στο εξωτερικό.

Το ότι στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θέλουν να γίνει όλο το κομμάτι της προετοιμασίας στην Κύπρο είναι και μια επιθυμία του Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος θέλει «διακαώς» το εξωτερικό για να δει την ομάδα πως θα ανταποκριθεί σε δυνατά φιλικά.

Ήδη μια υποψήφια αντίπαλος που θα αντιμετωπίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ στο εξωτερικό είναι η Φερεντσβάρος, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει ακόμη ένα δυνατό φιλικό με Κροατική ομάδα.

Το γεγονός ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ απείχε από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και τις προπονήσεις από τον Μάρτη, οι αντίπαλοι που θα επιλεχθούν στην προετοιμασία αναμένεται να είναι δύσκολοι και δυνατοί,  έτσι ώστε να διαφανεί και η ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών ένα μήνα πριν το Ευρωπαϊκό ματς.